Melatonina 90cpr ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: comprimate, 90 buc
Pret magazine: 79.97 lei
Pret remediu.ro:
69.54 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Melatonina este produsa de glandele pineale ale mamiferelor si contribuie la reglarea ritmurilor circadiane "stare de somn-stare de veghe" (ceasul intern al organismului). Melatonina este considerata ca fiind un super-hormon, intrucat regleaza productia majoritatii hormonilor umani atat pancreatici, cat si endocrini. In plus, melatonina in sine este un imunoregulator care intareste productia de celule T. Administrata impreuna cu Calciu, Melatonina este un imunostimulator foarte puternic al activitatii de raspuns a celulelor T. De aceea, Melatonina este un adjuvant in multe protocoale terapeutice.

Actiune
Melatonina ajuta la reducerea tensiunii arteriale, afirma un grup de cercetatori Americani si Olandezi. Intr-un studiu publicat in revista Asociatiei Americane pentru Inima Hypertension (2004, vol. 43, No. 2:192), 16 barbati cu hipertensiune arteriala au administrat 2,5 mg de melatonina si cu placebo, luat cu o ora inainte de culcare, timp de 3 saptamani. Barbatii care au primit melatonina li s-a redus tensiunea sistolica si diastolica respectiva cu 6 si 4 milimetri de mercur.

Compozitie
/ comprimat (305,60): melatonina – 5,00 mg; manitol – 160,00 mg; sorbitol – 95,00 mg; croscarmeloza de sodiu – 5,00 mg; acid stearc – 18,00 mg; aroma naturala de cirese – 10,00 mg; stearat de magneziu – 6,00 mg; dioxid de siliciu – 5,00 mg; FD&C Red No. – 0,35 mg; xilitol – 0,25 mg; maltodextrina – 1,00 mg.
Nu contine: produse lactate, oua, agenti de conservare artificiali, fermenti, grau, soia, gluten.

Administrare
1 tableta pe zi (sublingual), de preferinta seara inainte de culcare.

Precautii
Durata utilizarii: consultati medicul daca utilizati acest supliment mai mult de 4 saptamani. Consultati medicul inainte de utilizare daca suferiti de probleme hormonale, diabet, boli de rinichi sau de ficat, paralizie cerebrala, epilepsie, migrene, depresie si/sau hipertensiune sau daca administrati medicamente pentru tratarea hipertensiunii arteriale sau sedative si/sau hipnotice. Consultati medicul daca simptomele (insomnia cronica) persista peste 4 saptamani. Nu utilizati produsul daca sunteti sub tratament cu imunopresoare. Nu conduceti automobilul si nu utilizati nici un fel de utilaj, masinarie, timp de 5 ore dupa administrarea melatoninei. Nu luati acest supliment in caz de sarcina sau alaptare.

Stress CTRL

Acest produs contine:

Melatonina50.00mg
Manitol160.00mg
Sorbitol95.00mg

Alte produse similare

Mellow tonin JARROW FORMULAS
Mellow tonin
JARROW FORMULAS
Somn linistit HYPERICUM
Somn linistit
HYPERICUM
Phyto melatonina PRO NATURA
Phyto melatonina
PRO NATURA
Melatonina COSMOPHARM
Melatonina
COSMOPHARM
Sedoral FARMACLASS
Sedoral
FARMACLASS
Somn usor PARAPHARM
Somn usor
PARAPHARM
Bio-melatonina… PARAPHARM
Bio-melatonina…
PARAPHARM
Nervocalmin somn… BIOFARM
Nervocalmin somn…
BIOFARM
Melatonina 5mg VITAKING
Melatonina 5mg
VITAKING

Parerile clientilor

Eficient
scrisa de Niculae / 13.12.2018 17:14
Este un orodus soecial care midifica starea de rau in stare de so.n ;de bine odihnitor ;de liniste de xalm ;testat de medic ests usir ugilizabila si benegica
scrisa de / 14.11.2017 07:00

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

75.25 lei
Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

88.13 lei
NADH+
30cps PROVITA

132.20 lei
Melatonina de la ORGANIKA are un gramaj de 90cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 69.54 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Stress si somn si contine melatoninamanitol, sorbitol, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Melatonina 90cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ORGANIKA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.