Memo on, memorie de elefant 100tbl AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: tablete, 100 buc
Pret vechi: 44.10 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
40.57 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Datorita complexitatii sale, creierul uman ascunde inca foarte multe secrete. De fiecare data cand s-a crezut ca nimic nou nu mai poate fi descoperit, creierul uman si-a mai dezvaluit unul dintre numeroasele sale mistere. O insusire mereu uimitoare a creierului este puterea sa de a retine informatii, numita memorie. Cand creierul functioneaza normal, omul are un sporit grad de constientizare, forta de focalizare si atentie. Suplimentul alimentar MEMO ON contine plante medicinale ayurvedice care contribuie la functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare, sustinand randamentul intelectual. Sustine functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare, sistematizare) si coordonarea fizico-mentala. Aportul bogat si variat de fitonutrienti si imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul creierului ajuta la mentinerea functiilor si performantelor psihice si intelectuale. MEMO ON diminueaza efectele oboselii mentale, epuizarii nervoase, stresului, reda increderea si optimismul. Sustine elevii si studentii la efort psihic si intelectual intens mai ales in perioada examenelor. MEMO ON sustine persoanele varstnice la mentinerea capacitatilor psihice si intelectuale si este util ca adjuvant in terapia sistemului nervos.

MEMO ON tablete contribuie la:

  • imbunatatirea capacitatii cognitive, de memorare si cresterea randamentul intelectual;
  • sustinerea sistemului nervos in perioadele cu activitate fizica si intelectuala intensa;
  • intarzierea apartiei oboselii si sustine refacerea resurselor de energie ale organismului in caz de stres;
  • sustinerea elevilor si studentilor la efort psihic si intelectual intens mai ales in perioada examenelor;
  • mentinerea capacitatilor psihice si intelectuale la varstnici si este adjuvant in terapia sistemului nervos.

Modul de utilizare si doza recomandata:
Adulti:
cate 1 tableta de 2-3 ori pe zi, pentru 30-60 de zile.

Copii: cate o jumatate de tableta de doua ori pe zi.
Se administreaza cu o jumatate de ora inainte de masa sau 1 ora dupa masa, nu mai tarziu de ora 18.00.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei si a se feri de lumina si caldura.

Ingrediente:

  • Bacopa monnieri (Brahmi), parti aeriene (8:1) – 100 mg;
  • Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi), parti aeriene (8:1) – 100 mg;
  • Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce), pulbere de radacina – 100 mg;
  • Emblica officinalis (Amla), pulbere de fructe – 100 mg;
  • Ocimum sanctum (Busuioc indian), parti aeriene (5:1) – 40 mg;
  • Celastrus paniculatus (Jyotishmati), seminte (10:1) – 25mg;
  • Yashad bhasm (Zinc) – 10mg;
  • Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 25mg.

Plante:

  • Bacopa monnieri (Brahmi) – sustine functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare) si coordonarea fizico-mentala.
  • Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi) – este o planta recunoscuta in medicina ayurvedica pentru mentinerea atentiei, concentrarii, capacitatii de intelegere, prelucrare, sistematizare si retinere a informatiilor.
  • Emblica officinalis (Amla) – fructele, datorita fitonutrientilor, au proprietati antioxidante puternice, mentinand functionarea normala a organismului, sporind starea de sanatate, vitalitatea si longevitatea. Vitamina C din fruct sustine sistemul imunitar prin formarea de globule albe si anticorpi care sunt implicati in lupta impotriva infectiilor. Are rol in mentinerea sanatatii sistemului nervos, cardiovascular, in special sistemului venos. De asemenea, sustine digestia si procesul de detoxifiere. Sustine metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si functionarea normala a tranzitului intestinal. Fitonutrientii asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.
  • Ocimum sanctum (Busuioc indian) – este adaptogen, sustine functionarea organismului in condtii de suprasolicitare si stres. Este neuroprotector, stimuleaza circulatia sanguina si protejeaza creierul de efectul distructiv al glutamatului. Scade stresul care poate induce oboseala, apatie, instabilitate emotionala. Este protector gastric, eficient in digestia si absorbtia nutrientilor din alimente. Uleiul volatil din busuioc sustine eliminarea paraztilor intestinali.
  • Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) – substantele bioactive au efect usor laxativ si sustin refacerea mucoasei gastro-intestinale. Glabridinul suprima procesul de formare a grasimilor si sustine enzimele implicate in metabolizarea grasimilor la nivelul ficatului. Sustine cresterea nivelului de estrogen si echilibrul hormonal feminin la menopauza. Glycyrrhiza glabra ajuta la functionarea normala a digestiei si mentine tranzitul intestinal normal. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.
  • Celastrus paniculatus (Jyotishmati) – substantele active din seminte ajuta la mentinerea echilibrului neurotransmtatorilor, cresc performantele cognitive,concentrarea si memoria.
  • Yashad bhasm (Zinc) – zincul reduce stresul si imbunatateste memoria fiind implicat in zona cerebrala responsabila de invatare si memorare, faciliteaza comunicarea intre neuroni. Zincul are un rol important in mentinerea imunitatii, sanatatii pielii, parului si unghiilor. Scade glicemia si are rol important in prevenirea complicatiilor diabetului (deteriorarea microcapilarelor, neuropatie, etc).
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Bacopa monnieri100.00mg
Volbura100.00mg
Lemn dulce100.00mg
Amla100.00mg
Busuioc40.00mg
Celastrus paniculatus25.00mg
Yashad bhasma10.00mg

Alte produse similare

Shecure, reechilibrant… AYURMED
Shecure, reechilibrant…
AYURMED
Shecure, protector… AYURMED
Shecure, protector…
AYURMED
Memo on  AYURMED
Memo on
AYURMED
Circulatie cerebrala… FARES
Circulatie cerebrala…
FARES
Memo relax INDIAN HERBAL
Memo relax
INDIAN HERBAL
Memo relax INDIAN HERBAL
Memo relax
INDIAN HERBAL
Ultra capilar INDIAN HERBAL
Ultra capilar
INDIAN HERBAL
Mentat HIMALAYA
Mentat
HIMALAYA
Censton hrana creierului BIO VITALITY
Censton hrana creierului
BIO VITALITY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Ginkgo biloba 1+1 gratis
60+60cpr DACIA PLANT

35.39 lei
Arto protect
60cps INDIAN HERBAL

60.42 lei
Memo on, memorie de elefant de la AYURMED are un gramaj de 100tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 44.10 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine bacopa monnierivolbura, lemn dulce, amla, busuioc, celastrus paniculatus, yashad bhasma, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Memo on, memorie de elefant 100tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AYURMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre bacopa monnieri:

Nu am gasit vreun articol relevant.