Memoplus energizer 30tbl WALMARK

Producator: WALMARK
Brand: WALMARK
Forma prezentare: tablete, 30 buc
Pret magazine: 27.83 lei
Pret remediu.ro:
24.20 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

MemoPlus Energizer este un produs ideal pentru studenti, precum si pentru alte persoane care au nevoie de o susținere a performanței intelectuale si refacerea resurselor de energie.

DETALII
MemoPlus Energizer contine patru substante active, atent selecționate, care influențeaza pozitiv memoria, concentrarea si performanța intelectuala si fizica, in special in cazuri de efort intelectual prelungit.
Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbore, avand o varsta estimata la circa 200 milioane ani. Numeroase studii clinice au dovedit ca extractul de ginkgo biloba imbunatateste circulatia sangelui la nivelul creierului si al membrelor (maini si picioare). Ginkgo biloba sprijina circulația sanguina la nivelul creierului precum si funcțiile cognitive, contribuind astfel la mentinerea capacitatii de concentrare pe termen scurt in momente de stres ridicat.
Vitamina B6 (Piridoxina) este importanta pentru functionarea sistemului nervos si pentru a mentine confortul general al organismului
Cafeina este o substanta care se regaseste in boabele de cafea si in frunzele de ceai. Aceasta ajuta la diminuarea starilor de oboseala si contribuie la susținerea performanțelor intelectuale, precum si la imbunatațirea vitezei de reacție, a atenției si concentrarii. Cafeina este o substanța adecvata pentru toate persoanele care au nevoie de susținerea funcțiilor intelectuale.
Taurina este un aminoacid esenÈ›ial care se regaseste in mod natural in creier, muschi, inima si sange. În situaÈ›ii de stres sau efort fizic intens, se elimina cantitati mari de taurina.

COMPOZIÅ¢IE

Portie zilnica recomandata Greutate/1 tableta  %VNR*
Ginkgo biloba (extract standardizat 24% glicozide/ 6% lactone terpenice) 20 mg -
Vitamina B6 (Piridoxina) 4,0 mg 143
Cafeina 40,0 mg -
Taurina 50,0 mg -

* - % din valoarea nutritionala de referinta; - valoarea zilnica nu este stabilita

DOZARE
Ca supliment alimentar, cate o tableta zilnic - de preferat in timpul meselor. Datorita continutului de cafeina, se recomanda a NU se administra seara.

NOTIFICÄ‚RI
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau celor care alapteaza. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25° C). A nu se lasa la indemana copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depasi porÈ›ia zilnica recomandata.

Acest produs contine:

Ginkgo biloba20.00mg
Vitamina b64.00mg
Cafeina40.00mg
Taurina50.00mg

Alte produse similare


Ginkoprim hot
WALMARK

Ginkoprim hot
WALMARK

Ginkoprim max 120mg
WALMARK

Ginkoprim max 120mg
WALMARK

Ginkoprim smart
WALMARK

Ginkoprim smart
WALMARK

Memoplus
WALMARK

Memoplus
WALMARK

Memoplus energizer
WALMARK

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

L-carnitina instant
15pl REDIS

1.50 lei