Menoc 60tbl INDIAN HERBAL

Producator: INDIAN HERBAL
Brand: INDIAN HERBAL
Forma prezentare: tablete, 60 buc
Pret vechi: 51.13 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
47.55 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Menoc vine in sprijinul femeilor care au ajuns la varsta menopauzei, ajutandu-le sa previna disconfortul datorat modificarilor hormonale. Astfel, Menoc ajuta la refacerea echilibrului hormonal, fapt care impiedica scaderea libidoului si permite desfasurarea unei vieti sexuale active, implinitoare.

Administrarea sistematica ajuta la reducerea bufeurilor, transpiratiilor nocturne, palpitatiilor si uscaciunii vaginala, schimbarilor de dispozitie precum si starilor de oboseala provocate de menopauza. Sustine organismul sa secrete un nivel optim al estrogenului, ajutand astfel la mentinerea densitatii osoase si a sanatatii pielii.

Favorizeaza intarzierea instalarii semnelor de imbatranire ce survin odata cu menopauza (caderea parului, aparitia accelerata a ridurilor) precum si a tulburarilor emotionale aferente: depresie, stari de irascibilitate sau anxietate.

Menoc reprezinta o alternativa naturala, sanatoasa si fara efecte secundare, la tratamentele hormonale de sinteza. Administrat incepand cu varsta de 40 de ani, ajuta la preintampinarea instalarii premature a menopauzei.

Indicatii:
-Pierderea libido-ului
-Bufeuri
-Transpiratii nocturne
-Uscaciune vaginala
-Osteoporoza
-Fluctuatii emotionale

Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!

Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Ingrediente: Saraca indica (scoarta) 200 mg, Symplocos racemosa (scaorta) 200 mg, Balasmodendron mukul (rasina) 50 mg, Eugenia jambolana (seminte) 50 mg, Procesate cu extract apos de: Asparagus racemosus (radacina) q.s., Cuminum cyminum (fructe) q.s., Azadirachta indica (scoarta) q.s., Trichosathes dioica (frunze) q.s., Wrightia tinctoria (seminte) q.s. Excipienti: Guma acacia 17 mg,  Stearat de magneziu 6 mg, DCP (dicalciufosfat) 2 mg.

Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate 1 tableta, de 2-3 ori pe zi.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ashoka200.00mg
Symplocos crataegoides200.00mg
Guggul50.00mg
Cuisoare50.00mg
Shatavari
Chimion
Neem
Trichosanthes dioica
Pala indigo

Alte produse similare

Femitone INDIAN HERBAL
Femitone
INDIAN HERBAL
Menoc INDIAN HERBAL
Menoc
INDIAN HERBAL
Fitofibromstop STEAUA DIVINA
Fitofibromstop
STEAUA DIVINA
Menosan HIMALAYA
Menosan
HIMALAYA
Shecure, protector… AYURMED
Shecure, protector…
AYURMED
Kamaiany, tonic… AYURMED
Kamaiany, tonic…
AYURMED
Leukarrest SUN WAVE PHARMA
Leukarrest
SUN WAVE PHARMA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Turmeric pudra eco
125gr RAWLI

11.85 lei
Colon health
100cpr PRO NATURA

54.96 lei
Menoc de la INDIAN HERBAL are un gramaj de 60tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 51.13 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Suplimente pentru ea si contine ashokasymplocos crataegoides, guggul, cuisoare, shatavari, chimion, neem, trichosanthes dioica, pala indigo, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Menoc 60tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la INDIAN HERBAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ashoka:

Nu am gasit vreun articol relevant.