Menosan 60cps HIMALAYA

Producator: HIMALAYA HERBALS
Brand: HIMALAYA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 48.97 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
45.05 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Herbomineral pentru tulburari din perioada menopauzei.
Menosan este un supliment alimentar natural pentru combaterea simptomelor specifice menopauzei fiziologice si menopauzei induse chirurgical – bufeuri, transpiratie in exces, palpitatii, insomnie, iritabilitate, depresie. Datorita ingredientelor din plante, Menosan reprezinta o sursa importanta de fitoestrogeni - o alternativa naturala la terapia de substitutie hormonala, o sursa importanta de calciu – previne, astfel, osteoporoza, are proprietati demulcente si calmante asupra mucoaselor si scade riscul de dislipidemie postmenopauza.

Ingrediente active:
- Saraca indica (Ashoka) - sursa de fitoestrogeni si calciu, combate microorganismele responsabile pentru infectiile tractului urinar specifice menopauzei;            
- Asparagus racemosus (Shatavari) - sursa naturala de estrogeni, are proprietati demulcente si calmante asupra mucoaselor, calmeaza starile de anxietate, depresie, iritabilitate, regleaza fluctuatiile de stare, ajuta in insomnii;                     
- Centella asiatica (Brahma-manduki) - controleaza tulburarile psiho-emotionale, inlatura stresul, oboseala si imbunatateste memoria.            
- Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) - are efect antiinflamator, mentine umiditatea mucoasei vaginale si previne infectiile vaginale, bufeurile si transpiratia excesiva.

Mod de administrare:
Adulti: 1 tbl. de 2 ori pe zi

Precautii:
Se recomanda precautie in cazul pacientelor cu tumori hormonal dependente, in cazul femeilor operate de cancer la san, aflate sub tratament cu medicatie anti-estrogen, care sufera de sangerari uterine sau cu evidenta de hiperplazie endometriala sau endometrioza.

Atentionari:
Efecte adverse, contraindicatii sau interactiuni cu alt emedicamente nu exista, daca se administreaza conform recomandarilor.
Nu contine arome sau coloranti artificiali.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ashoka
Shatavari
Brahma-manduki
Lemn dulce

Alte produse similare

Fitofibromstop STEAUA DIVINA
Fitofibromstop
STEAUA DIVINA
Femitone INDIAN HERBAL
Femitone
INDIAN HERBAL
Menoc INDIAN HERBAL
Menoc
INDIAN HERBAL
Menoc INDIAN HERBAL
Menoc
INDIAN HERBAL
Shecure, protector… AYURMED
Shecure, protector…
AYURMED
Kamaiany, tonic… AYURMED
Kamaiany, tonic…
AYURMED
Leukarrest SUN WAVE PHARMA
Leukarrest
SUN WAVE PHARMA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Lac de unghii virtual street fashion sparkling shine 31
10gr VIRTUAL STREET FASHION

15.75 lei
Tinctura de branca ursului
200ml DACIA PLANT

42.51 lei
Menosan de la HIMALAYA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 48.97 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Suplimente pentru ea si contine ashokashatavari, brahma-manduki, lemn dulce, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Menosan 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HIMALAYA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ashoka:

Nu am gasit vreun articol relevant.