Mental herbal 60cps INDIAN HERBAL

Producator: INDIAN HERBAL
Brand: INDIAN HERBAL
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 36.26 lei
Pret remediu.ro:
31.53 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Mental Herbal ajuta la cresterea performantelor mentale, imbunatatirea memoriei, facilitarea procesului de invatare, optimizarea capacitatatii de atentie si concentrare, marirea rezistentei in situatii de efort intelectual. Confera o mai buna adaptare la situatiile de stress, chiar si pe perioade lungi de timp. 

Plantele din componenta produsului hranesc celula nervoasa si sustin buna functionare a sistemului nervos central. De asemenea, Mental Herbal ajuta la imbunatatirea circulatiei cerebrale si marirea aportului de oxigen in zona creierului fiind recomandat astfel persoanelor cu dificultati de invatare si de focalizare a atentiei, celor care intampina greutati in stocarea si reactualizarea informatiilor.

  Indicatii:
-Deficit de atentie si concentrare
-Alzheimer
-Depresie
-Anxietate
-Stress
-Surmenaj intelectual
-Insomnie
-Atacuri de panica

Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Ingrediente: Acorus Calamus, Celastrus Paniculatus, Convolvulus Pluricaulis, Foeniculum Vulgare, Glycyrrhiza Glabra, Nardostachys Jatamansi, Phyllanthus Emblica, Phyllanthus Niruri, Withania Somnifera

Acorus Calamus: tonic cerebral si un excelent tonic nervin pentru copii. In Ayurveda se administreaza copiilor mici in doze corespunzatoare, inainte de a incepe sa vorbeasca, pentru ca acestia sa dobandeasca o vorbire clara si corecta precum si pentru a-i sustine in procesul de intelegere a limbajului.

Convolvulus Pluricaulis: in sistemul medical traditional indian, aceasta planta se foloseste mai ales ca psihostimulent, pentru tratarea debilitatii nervoase si pentru a reduce tensiunea mentala. Este cunoscuta ca fiind un foarte bun remediu pentru imbunatatirea memoriei.

Celastrus Paniculatus: in sanscrita, aceasta planta poarta numele ‘Jyotismati’  inseamnand “care amplifica inteligenta”. Tratatele ayurvedice recomanda aceasta planta pentru tratarea bolilor mintale datorita efectului benefic asupra sistemului nervos.

Glycyrrhiza Glabra: are un efect hranitor asupra lichidului cefalo-rahidian, tocmai de aceea se recomanda alaturi de alte plante in cazurile de surmenaj.

Nardostachys Jatamansi: reface celulele nervoase si are efect reintineritor. Despre aceasta planta se spune ca aduce calmul si pacea tocmai de aceea in Ayurveda este folosita frecvent pentru tratarea acelor boli care au mai degraba o origine psihologica.

Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Acest produs contine:

Obligeana
Celastrus paniculatus
Volbura
Fenicul
Lemn dulce
Nard
Bhumyamalaki
Ochii soricelului
Ashwagandha

Alte produse similare


Ibs laxa
INDIAN HERBAL

Ibs laxa
INDIAN HERBAL

Memo relax
INDIAN HERBAL

Memo relax
INDIAN HERBAL

Fitosenin
DACIA PLANT

Gastrocalm
DACIA PLANT

Tinctura de obligeana
DACIA PLANT

Ceai de obligeana
DACIA PLANT

Ceai de obligeana
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Amrita
60cps PRO NATURA

29.30 lei
Forstres
30cps OLIMP LABS

50.41 lei
Ginseng siberian & vitamina c
30cps FARMACLASS

8.53 lei
Mentalplus
30cps VITACARE

30.35 lei
Infostim
60cps HYPERICUM

21.62 lei
Suc din noni de tahiti
1ml LONGEVITA

92.61 lei

Citeste despre obligeana:

Nu am gasit vreun articol relevant.