Microhidrinaza 60cps KONIG LABORATORIUM

Producator: KONIG LABORATORIUM
Brand: KONIG LABORATORIUM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 175.87 lei
Pret remediu.ro:
152.93 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
15 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Microhidrinaza este un supliment alimentar care conține un mix ortomolecular deosebit de complex formulat în sprijinul celulei și a mitocondriilor. Optimizarea metabolismului mitocondrial influențează enorm sănătatea. Cât de repede îmbătrânește corpul depinde într-o foarte mare măsură de cât de bine funcționează mitocondriile și de cât de nutritivă este dieta de zi cu zi.
Mitocondriile, așa numitele uzine energetice ale celulei, sunt organite celulare comune care se găsesc în toate celulele eucariote, totalitatea acestora dintr-o celulă formând condriozomul. Se formează prin diviziune, genele ADN-ului lor mitocondrial transmițându-se ereditar. Au o formă de bastonaș și sunt formate din: membrană dublă, internă și externă; criste mitocondriale și un matrix care conține enzime oxido-reducătoare, ADN, ARN și ribozomi. Au câteva roluri cruciale în organism: de la respirația celulară, sinteza de ATP și transportul de ioni până la fosforilarea oxidativă și sinteza unor lipide și proteine, dar nu numai.
Mitocondriile sunt sursa a peste 90% din energia organismului.

 

Mitocondrie

 

Cum acționează Microhidrinaza

 

  • prin conținutul de Hidrogen-Peroxid Oxidoreductază (cunoscută și sub numele de catalază) neutralizează peroxidul de hidrogen din organism - o specie oxidativă deosebit de reactivă și periculoasă, ajutând astfel la hidratarea și oxigenarea celulelor;
  • prin conținutul de Silica vegetală îmbogățită cu ioni negativi de hidrogen, neutralizează radicalii liberi, reducând stresul oxidativ; are un efect forte de protejare a mitocondriilor, aducând totodată în organism un plus de siliciu important în producerea colagenului;
  • prin conținutul de Acetil-Carnitină, susține producerea energiei în neuroni și metabolizarea acizilor grași în mitocondrii; facilitează trecerea acetil-Coenzimei A în mitocondrii în timpul oxidării acizilor grași; susține stocarea energiei celulare în moleculele de ATP. De asemenea, mărește capacitatea de alertă a mitocondriei, reduce efectele îmbătrânirii celulare, asigură protecție celulară la nivelul creierului fiind în același timp și un suport pentru funcționarea neuronilor; favorizează sinteza neurotransmițătorului acetilcolină, așa numita moleculă a memoriei; reduce manifestările neurologice induse mai ales de stres; crește rezistența la efort fizic și psihic; îmbunătățește funcțiile cerebrale asociate cu memorarea, învățarea, comunicarea, atenția, concentrarea.
  • prin conținutul de Creatină monohidrat, asigură o rezervă energetică pentru mitocondrii; susține activarea mecanismelor serotoninergice și dopaminergice; menține un nivel normal al neurotransmițătorului excitator cerebral glutamat;
  • prin conținutul de Quercetină și Quercetin-3-rutinosidă (forma biologic activă a rutinului), are proprietăți puternic antioxidante; favorizează stabilizarea membranelor celulare; susține limitarea eliberării unor compuși precum histamina și prostaglandinele; îmbunătățește circulația sanguină; are efect antialergic;
  • prin conținutul de clorură de potasiu și hidroxid de calciu, alcalinizează reducând aciditatea din organism.


Microhidrinaza
aduce un aport de electroni foarte mare în comparație cu alți antioxidanți; optimizează metabolismul mitocondriei; ajută la repararea daunelor celulei și mitocondriei cauzate de radicalii liberi; mărește rezistența și accelerează recuperarea organismului; îmbunătățește funcția oxidativ aerobică a mitocondriei; mărește capacitatea energetică a mitocondriei; energizează organismul, și nu numai.

 

Quercetin

 

Microhidrinaza se recomandă ca adjuvant în

 

Cancer (preventiv sau curativ), Sindrom de oboseală cronică (mai ales dacă este administrată în combinație cu NADH+), Alergii, Scleroză multiplă, Scleroză laterală amiotrofică, Epilepsie, Autism, Diabet zaharat, Acidoză metabolică, Imunitate scăzută, Fibromialgie, Boli cardiovasculare, Boli neuromusculare, Îmbătrânire prematură sau accelerată, dar nu numai.
Poate fi folosită și pentru reducerea efectelor adverse ale medicamentelor alopate.
Microhidrinaza întinerește organismul, îl revitalizează, îl fortifică; ajută toate organele corpului să funcționeze la parametrii optimi.

 

COMPOZIȚIE MICROHIDRINAZĂ 60CPS KONIG LABORATORIUMFiecare capsulă conține:

Ingrediente medicinale: Silica (48% siliciu): 84 mg; Hidrogen-Peroxid Oxidoreductază: 25 mg; Quercetin-3-rutinosidă: 25 mg; Quercetin: 12 mg; Creatină monohidrat: 125 mg; Acetil-Carnitină: 125 mg; Potasiu (din clorură de potasiu): 25 mg; Calciu (din hidroxid de calciu): 68 mg.


Ingrediente non-medicinale:
celuloză microcristalină, stearat de magneziu, gelatină, dioxid de titan, Red #3, Blue #1.

NU CONȚINE: produse lactate, ouă, gluten, soia,  grâu, porumb, fermenți, nuci, îndulcitori, arome sau  coloranți artificiali.
PRODUCĂTOR: Konig Laboratorium Inc., Canada.

 

MOD DE ADMINISTRARE

 

Se administrează 1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz, cu 30 de minute înainte de masă, pe stomacul gol.
Poate fi adăugat conținutul unei capsule în apa de băut pentru a-i ridica pH-ul (o alcalinizează). Se utilizează o capsulă la 15-20 de litri de apă.
Microhidrinaza se asociază sinergic cu: NADH+, Coenzima Q10, Coenzima PQQ.
Pentru beneficii optime se recomandă utilizarea timp de minim trei luni!

 

CONTRAINDICAȚII și ATENȚIONĂRIA nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente.
A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau a terapeutului.
A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
Nu consumați dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
Dacă simptomele persistă sau se agravează consultați medicul.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Silica84.00mg
Hidrogen-peroxid oxidoreductaza25.00mg
Quercetin-3-rutinosida25.00mg
Quercetina12.00mg
Creatina monohidrat125.00mg
Acetil-carnitina125.00mg
Clorura de potasiu25.00mg
Hidroxid de calciu68.00mg

Alte produse similare

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Tarhon frunze 30gr STEF MAR
30gr STEF MAR

2.76 lei
Lymphstream maximizer   60cps FORMULA K
60cps FORMULA K

96.98 lei
Microhidrinaza de la KONIG LABORATORIUM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 152.93 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Circulator si contine silicahidrogen-peroxid oxidoreductaza, quercetin-3-rutinosida, quercetina, creatina monohidrat, acetil-carnitina, clorura de potasiu, hidroxid de calciu, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Microhidrinaza 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la KONIG LABORATORIUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre silica:

Nu am gasit vreun articol relevant.