•
COMPOZITIE -miere de albine -ulei de catina -uleiuri volatile de menta, levantica si salvie ACTIUNI -tonifiant general -vitaminizant -antianemic -protector coronarian -antiaterosclerotic -imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului si asigura troficitatea celulei hepatice MIERE DE ALBINE -datorita calitatilor extraordinare pe care le are, este un medicament si un aliment pretios in acelasi timp, fiind utilizata inca din antichitate -se asimileaza foarte usor de catre organism, oferindu-i acestuia energie si substante nutritive si bioactive ULEI DE CATINA -folosit in formula de preparare este extras din fructele de catina printr-un procedeu de extractie original si constituie un concentrat alimentar natural -fructele de catina constituie cea mai bogata sursa de vitamina A, vitamina E, carotenoizi si flavonoizi -mai contin si mari cantitati de vitamina C, vitaminele B1, B2, K si PP, precum si microelemente, acizi grasi esentiali si fitosteroli -compusii liposolubili din uleiul de catina reprezinta un complex polivitaminic cu actiune regeneratoare asupra metabolismului celular -principiile active continute sunt, in principal, beta-carotenii, vitaminele D, E, K, F, deci toate vitaminele liposolubile, dar si o serie de produsi polifenolici cu activitate puternic antiinflamatoare Precautii: -nu se administreaza persoanelor cu diabet zaharat Mod de administrare: -adulti: 2 linguri diluate in putina apa sau ceai, dupa mesele principale -copii peste 3 ani: 2 lingurite pe zi diluate in putina apa sau ceai, dupa mesele principale sau la recomandarea medicului