Miere poliflora 400gr APIMELIA

Producator: APICOLA PASTORAL GEORGESCU
Brand: APIMELIA
Forma prezentare: pasta, 400 gr
Pret magazine: 18.62 lei
Pret remediu.ro:
16.19 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

MIEREA POLIFLORA este o miere completa, obtinuta din nectarul mai multor specii de plante care infloresc in aceeasi perioada a anului.

Varietatea nectarului din care provine, ii confera acestui sortiment si un continut bogat in vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc) si minerale (Ca, Mg, Fe, Bor – ajuta la sintetizarea vitaminei C), fiind recomandata in alimentatia copiilor si a varstnicilor. Prezenta diversificata ii confera pe langa valori nutritionale si valori terapeutice, cunoscute din cele mai vechi timpuri si aplicate in vederea obtinerii unei sanatati optime. Mierea poliflora are o multime de efecte benefice sanatatii: stimuleaza apetitul, faciliteaza procesul digestiv, imbunatateste activitatea inimii si a ficatului, determina o crestere a procentului de hemoglobina din sange si este un excelent remediu pentru oboseala fizica si psihica.

Acest tip de miere este recomandat in cazuri de anorexie datorita continutului sau ridicat in fier. De asemenea, un consum regulat de miere poliflora poate preveni problemele de crestere si demineralizare a oaselor. Mierea poliflora este cea mai indicata pentru remediile naturiste. Astfel, ea contine toate mineralele, vitaminele si substantele active prezente in plantele din care este facuta.

Chiar si cand se cristalizeaza, mierea poliflora isi pastreaza proprietatile vindecatoare, iar procesul de cristalizare nu este decat un indicator al faptului ca mierea este naturala. Daca o preferi lichida, o poti topi in baie de apa incalzita pana la maximum 40 de grade Celsius.

Contine: miere poliflora 100% naturala.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Miere poliflora100.00%

Alte produse similare

Miere poliflora APIMELIA
Miere poliflora
APIMELIA
Miere poliflora INSTITUTUL APICOL
Miere poliflora
INSTITUTUL APICOL
Helmiflores FARMACIA VERDE
Helmiflores
FARMACIA VERDE
Miere poliflora APISALECOM
Miere poliflora
APISALECOM
Sapun natural cu… DEJA VU
Sapun natural cu…
DEJA VU
Miere poliflora… SZASZ ILYES
Miere poliflora…
SZASZ ILYES
Miere poliflora… SZASZ ILYES
Miere poliflora…
SZASZ ILYES
Vin demisec din… COMPLEX APICOL
Vin demisec din…
COMPLEX APICOL
Vin sec din miere… COMPLEX APICOL
Vin sec din miere…
COMPLEX APICOL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Ginkgo biloba 1+1 gratis
60+60cpr DACIA PLANT

35.39 lei
Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

84.46 lei
Miere poliflora de la APIMELIA are un gramaj de 400gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 16.19 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Miere si contine miere poliflora. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Miere poliflora 400gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la APIMELIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre miere poliflora:

Nu am gasit vreun articol relevant.