Migdale crude 300gr RAWLI

Producator: RAWLI
Brand: RAWLI
Forma prezentare: solid, 300 gr
Pret magazine: 33.35 lei
Pret remediu.ro:
29.00 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Migdalele crude RAWLI sunt poate cele mai cunoscute semințe comestibile din lume și conțin o mulțime de vitamine, minerale, fibre și proteine.

Estimativ, 100 de grame de migdale crude pot conține:

  • Calorii: 579 kcal

  • Carbohidrați: 21 grame

  • Proteine: 21 grame

  • Fibre: 12 grame

  • Grăsimi: 49 grame

  • Potasiu: 733mg

  • Fosfor: 481mg

  • Magneziu: 270mg

  • Calciu: 269mg

  • Fier: 3,71mg

  • Vitamina E: 25,63mg

  • Niacină: 3,61mg

Sursă de antioxidanți

Migdalele crude sunt o sursă extraordinară de antioxidanți, protejând organismul de stresul oxidativ, care poate ataca moleculele din celule și contribuie la dezvoltarea inflamațiilor și a bolilor precum cancerul.

Antioxidanții din migdale se regăsesc în special în învelișul maroniu, de aceea, decojirea nu este deloc indicată.

Migdalele crude sunt bogate în vitamina E

Vitamina E face parte din familia antioxidanților solubili în lipide și protejează celulele de deteriorarea oxidativă. Mai multe studii au corelat consumul de alimente bogate în vitamina E cu scăderea riscului de dezvoltare a cancerului, bolilor de inimă și chiar a bolii Alzheimer.

Beneficii pentru sănătate

Consumul de migdale crude este cunoscut de mii de ani pentru beneficiile asupra organismului uman.

#1: Pot reduce riscul de cancer

Cercetătorii au observat că persoanele care consumă regulat o cantitate mai mare de migdale crude, au de până la trei ori mai puține șanse să dezvolte cancer la sân decât persoanele care le consumă doar periodic.

Vitamina E este de asemenea asociată cu scăderea riscului de cancer de prostată sau de colon.

#2: Scad tensiunea arterială

Doar 50 de grame de migdale pe zi pot îmbunătăți fluxul de sânge din artere, reducând astfel semnificativ tensiunea arterială sistolică. Acest efect poate fi datorat faptului că migdalele conțin aproximativ 20% din doza de magneziu recomandată zilnic.

#3: Pot preveni bolile cardiace

Studiile recente demonstrează faptul că persoanele care consumă produse bogate în vitamina E au cu 30-40% mai puține șanse să dezvolte afecțiuni cardiace.

#4: Posibil tratament al disfuncției erectile

Disfuncția erectilă apare mai des odată cu înaintarea în vârstă, sau ca urmare a creșterii stresului, tensiunii arteriale sau a colesterolului. Migdalele conțin un aminoacid numit arginină, care ajută la relaxarea vaselor de sânge și îmbunătățește circulația sângelui, atenuând astfel problemele cauzate de disfuncția erectilă.

Cum se consuma

Migdalele crude se pot consuma ca atare sau se pot introduce în dieta zilnică într-o multitudine de rețete. Iată doar câteva idei:

Lapte de migdale

Laptele de migdale se poate prepara foarte ușor acasă. Lăsați migdalele în apă pentru cel puțin 12 ore. Scurgeți apoi apa și clătiți de câteva ori, adăugați trei măsuri de apă și un strop, după care măcinați migdalele cu ajutorul unui blender timp de 2-3 minute. Strecurați amestecul obținut și adăugați în lichid esențe sau arome naturale după gust.

Unt de migdale

Untul de migdale este asemănător cu cel de arahide. Lăsați migdalele la înmuiat, ca și în cazul laptelui, iar apoi măcinați migdalele alături de un strop de ulei de cocos extravirgin  până când obțineți o pastă.

De ce sa alegi produsele RAWLI

Motivele pentru care clienții noștri aleg cu încredere gama de produse RAWLI sunt, cu siguranță, multe și variate.

  • Calitate excepțională

Toate produsele RAWLI sunt 100% naturale, vegane, fără gluten și nemodificate genetic . Ingredientele utilizate în prepararea gamei RAWLI sunt selecționate atent și provin de la distribuitori și producători locali autorizați.

  • Încredere și experiență

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul medicinei naturiste și al produselor BIO, avem încredere că echipa noastră de profesioniști înțelege cerințele și nevoile clienților, oferindu-le acestora doar produse de cea mai înaltă calitate.

  • Varietate de produse

În prezent, gama RAWLI conține 25 de produse, iar compania noastră investește constant în dezvoltare și diversificare pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.

Așadar, fie că ați adoptat o dietă vegană, fie că doriți să vă îmbunătățiți stilul de viață, produsele perfect echilibrate din gama RAWLI pot fi alegerea perfectă pentru întreaga familie.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Api Formula imunitate
60cps vegeta NUTRIFIC

50.00 lei
Migdale crude de la RAWLI are un gramaj de 300gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 29.00 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Nuci si seminte si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Migdale crude 300gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la RAWLI ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.