Minimartieni floractiv 10plicuri WALMARK

Producator: WALMARK
Brand: WALMARK
Forma prezentare: plicuri, 10 buc
Pret magazine: 24.05 lei
Pret remediu.ro:
20.91 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Minimartieni FlorActiv
Supliment alimentar
Pentru burtica copilului

Reface flora intestinala dupa sau in timpul tratamentului cu antibiotic
Intareste imunitatea prin vitamina D3

Minimartieni FlorActiv contine 4 tipuri de bacterii benefice grupate intr-un numar de 3 miliarde pentru un singur plic. Bacteriile benefice sunt componente esentiale ale microflorei intestinale. Dezechilibrele microflorei pot fi cauzate de tratamentul cu antibiotice, alimentatie inadecvata sau schimbari climatice si de alimentatie (de cele mai multe ori in timpul calatoriilor). Produsul contine pe langa bacterii benefice si Vitamina D ce contribuie la intarirea sistemului imunitar. Produsul Minimartieni FlorActiv are un gust delicios de fructe, fiind disponibil sub forma de pudra- forma preferata de copii.
Minimartieni FlorActiv este un produs modern, de ultima generatie fabricat prin tehnologia Probiocap - ce garanteaza continutul de bacterii vii in conditii extreme (temperaturi crescute sau bariera acidului gastric).

Probiocap este o tehnica speciala si patentata de microincapsulare ce protejeaza bacteriile benefice de bariera acidului gastric si de temperaturile ridicate- asigurand supravietuirea acestora pana in intestin, unde produc efecte benefice.
Produs recomandat de Societatea Romana de Pediatrie
Nu contine coloranti, conservanti, zahar, gluten sau lactoza

Compozitie:
Lactobacillus helveticus 
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Vitamina D3

Administrare:
Ca supliment alimentar, 1 plic pe zi pentru tratament pe termen lung (mai mult de 1 luna), 2 plicuri in caz de nevoie imediata. Se administreaza oricand in timpul zilei. Pulberea se pune direct in cavitatea bucala fara a necesita dizolvarea in apa. Daca preferati se poate amesteca direct in mancare. Nu este solubil in apa! Recomandat copiilor de peste 1 an. In cazul folosirii in paralel cu antibioticul, se recomanda administrarea Minimartieni FlorActiv  la 3 ore dupa acesta.
 

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus helveticus
Vitamina d3

Alte produse similare

Benebian WALMARK
Benebian
WALMARK
Urinal balance WALMARK
Urinal balance
WALMARK
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Advanced multi-billion… SOLGAR
Advanced multi-billion…
SOLGAR
Bio Active Acidophilus PROVITA
Bio Active Acidophilus
PROVITA
Bio Active Acidophilus PROVITA
Bio Active Acidophilus
PROVITA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.
Minimartieni floractiv de la WALMARK are un gramaj de 10pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 20.91 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Suplimente copii si contine lactobacillus rhamnosuslactobacillus acidophilus, lactobacillus helveticus, vitamina d3, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Minimartieni floractiv 10pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la WALMARK ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre lactobacillus rhamnosus:

Nu am gasit vreun articol relevant.