Multimineral natural 60cps DVR PHARM

Producator: DVR PHARM
Brand: DVR PHARM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 33.03 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
30.06 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Contine nu mai putin de sase minerale biologice, extrase din surse 100% naturale: Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu, Siliciu si Fier. Datorita complexitatii sale, spectrul de aplicatii al acestui „cocktail” de minerale si oligoelemente este urias, din el mentionand doar:
mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, combaterea spasmofiliei
apararea organismului in fata infectiilor si bolilor tumorale, mentinerea echilibrului endocrin (actionand la nivelul ovarelor, testiculelor, tiroidei, suprarenalelor)
mentinerea elasticitatii articulare, combaterea osteoporozei, mentinerea sanatatii si frumusetii unghiilor, parului si a pielii
combaterea anemiei, oboselii; refacerea dupa hemoragii sau interventii chirurgicale.

Acest supliment este indicat deopotriva copiilor si adultilor, bolnavilor sau convalescentilor, precum si persoanelor sanatoase, care vor sa previna imbolnavirile.

Compozitie: Alga calcaroasa (Lithotamnium calcareum),alga fosilizata, uscata: 393,25mg*;  capsula tare de gelatina; Magneziu marin, extract natural din apa de mare: 94,25mg*; Coada-calului (Equisetum arvense) - extract hidroalcoolic  uscat din parti aeriene, cu min 7% siliciu: 81,25mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min.100000ppm Zinc: 56,875mg*; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu: 24,375mg*.(*Doza zilnica maxima recomandata aduce un aport de: 488mg Calciu 61%VNR; 57,2mg Magneziu 15,1%VNR; 22,76mg Zinc 227,6%VNR; 195mcg Seleniu 354%VNR; VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

Actiuni fiziologice:
sustine refacerea tesutului osos distrus
sustine productia normala de colagen
contribuie la regenerarea tesuturilor conjunctive
faciliteaza refacerea tendoanelor
permite ameliorarea supletei tendoanelor, pe care le protejeaza in timpul efortului
contribuie la inhibarea proceselor degenerative la nivelul sistemului nervos si al articulatiilor
contribuie la mentinerea sanatatii vaselor de sange
permite mentinerea aciditatii normale la nivel gastric

Calciul contribuie la coagularea normala a sangelui, la metabolismul energetic normala,  la o neurotransmisie normala, la functionarea normala a enzimelor digestive, la procesul de diviziune si diferentiere celulara, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor;

Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la echilibrului electrolitic; la metabolismul energetic normal, la functionarea normala asistemului nervos si muscular, la sinteza normala a proteinelor, la mentinerea santatii psihice, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor;

Zincul sustine functionarea normala a sistemului imunitar; si contribuie la: functionarea normala a glandei tiroide; protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;  la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor;  la mentinerea fertilitatii si a reproducerii normale, la mentinerea concentratiei de testosteron din sange; la sinteza normala a ADN si la procesul de diviziune celulara;

Seleniul sustine functionarea normala a sistemului imunitar; contribuie la functionarea normala a glandei tiroide; contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; sustine spermatogeneza normala; contribuie la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor.                       

Mod de administrare: cate 1-2 capsule de 2 ori pe zi.

Precautii si Contraindicatii: hipercalcemie
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Alga calcaroasa
Alga fosilizata393.00mg
Magneziu marin94.00mg
Coada calului81.00mg
Drojdie de bere81.00mg
Calciu488.00mg
Magneziu57.00mg
Zinc22.00mg
Seleniu19.00mg

Alte produse similare

Alga calcaroasa DVR PHARM
Alga calcaroasa
DVR PHARM
Calciu vegetal DVR PHARM
Calciu vegetal
DVR PHARM
Magneziu marin… DVR PHARM
Magneziu marin…
DVR PHARM
Multivitamine si… DVR PHARM
Multivitamine si…
DVR PHARM
Telom-r DVR PHARM
Telom-r
DVR PHARM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pycnogenol
30tbl KAL

219.23 lei
Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Multimineral natural de la DVR PHARM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.03 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Multivitamine si multiminerale si contine alga calcaroasaalga fosilizata, magneziu marin, coada calului, drojdie de bere, calciu, magneziu, zinc, seleniu, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Multimineral natural 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DVR PHARM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre alga calcaroasa:

Nu am gasit vreun articol relevant.