NADH+ 30cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 138.92 lei
- 3%
Pret remediu.ro:
134.75 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
13 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

NADH (nicotinamida-adenin dinucleotida) este cunoscut si sub denumirea de coenzima-1 sau CoE-1, o enzimă deosebit de importanta în producţia de energie la nivel celular (ATP). NADH este forma redusa a nicotinamidei-adenin dinucleotida (NAD) prin aport energetic de hidrogen (H). NADH este necesara pentru mii de reacţii biochimice din organism.

NADH este o coenzima prezenta în mod natural în toate celulele vii, fiind necesara pentru dezvoltarea celulara şi pentru producerea de energie la nivel celular. De asemenea contribuie la producţia de L-dopa, care ulterior este transformată în dopamină, un important neurotransmitator esential pentru functionarea normala a creierului.

NADH joacă un rol cheie în producerea energiei din celule, în special în creier şi sistemul nervos central, fiind astfel si „o pilula energizanta”. Cu cat o celulă are mai mult NADH disponibil, cu atat poate produce mai multa energie si isi poate face „datoria” în mod eficient. Persoanele care suferă de tulburări precum oboseala cronica sau pur şi simplu persoanele care au nevoie de un impuls în nivelurile de energie, pot beneficia de suplimentarea cu NADH.

NADH stimulează producţia neurotransmitatoarelor dopamină, noradrenalină şi serotonina, îmbunătăţind astfel claritatea mentală, starea de alerta şi puterea de concentrare. Acest fapt este deosebit de important si in lupta contra efectelor imbatranirii cum ar fi dementa senila, boala Alzheimer, Parkinson etc.

NADH este implicat direct in sistemul imunitar defensiv al celulelor. Cu cat avem mai mult NADH în organism, cu atat functioneaza mai bine functia de reparare a ADN-ului.

Coenzima Q10 actioneaza sinergic cu NADH contribuind la marirea nivelului de energie celulara (ATP) in intregul organism. Coenzima Q10 are, de asemenea, un efect puternic antioxidant.

Numeroase studii au evaluat pozitiv potenţialul NADH in tratarea bolilor Alzheimer, Parkinson şi sindromul de oboseală cronică, precum si ca un supliment nutriţional pentru sportivi (energizare).

Aceste studii au aratat ca administrand NADH+:

    La pacienţii cu boala Parkinson, a indus o creştere a dopaminei. S-au inregistrat, de asemenea, îmbunătăţiri în capacitatea motorie, mersul pe jos, postură şi vorbire precum şi ameliorarea functiilor cognitive si emoţionale.
    La oamenii care suferă de depresie, a avut un efect benefic în 93% din pacienţi. Aceasta pentru că NADH induce creşterea nivelului de dopamină şi noradrenalina în creier. De asemenea, se poate deduce că, prin participarea la producerea moleculei de energie celulara ATP, NADH este capabil de a restabili nivelul de energie al creierului.
    La pacienţii cu boala Alzheimer, a prevenit progresarea bolii, chiar reversand unele efecte ale acesteia prin imbunatatirea problemelor cognitive si de comportament. A fost, de asemenea, detectata o creştere a nivelurilor de activitate cerebrala legata de dopamină/noradrenalina.
    La sportivi s-a observat o crestere a performantei concomitent cu mentinerea unui nivel ridicat de alerta mintala. Sportivii pierd din capacitatea mintala si implicit capacitatea de coordonare din cauza efortului sustinut. NADH corecteaza aceasta problema conducand la o performante sportiva superioara.
    La persoanele cu nivel de energie scazut cum ar fi persoanele in varsta sau bolnavii de sindromul de oboseala cronica, persoanele care au administrat NADH au avut o imbunatatire de 4 ori mai mare fata de grupul placebo. De aici si porecla de vitamina anti-oboseala.
    Clorofila cu care este acoperitatableta ii mareste bio-absorbtia.

Compozitie
NADH (nicotinamida-adenin dinucleotida fabricata in Japonia) – 12,5 mg
Coenzima Q10 (obtinuta prin fermentatie din alge) – 30 mg
Clorofila – 5 mg

Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti artificiali.
Administrare

Modul recomandat de administrare: 1 capsula pe zi (de preferinta dimineata) pe stomacul gol cu o cana de apa.
La recomandarea medicului se poate administra cate 1 capsula de de 2 ori pe zi.

Atentionari:
Consultati medicul inainte de administrare daca sunteti insarcinata sau alaptati, precum si daca utilizati concomitent medicamente pentru tensiune arteriala.
Daca aveti crampe sau diaree dupa administrare si daca aceste simptome persista, intrerupeti administrarea si consultati medicul!
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Nadh12.50mg
Coenzima Q1030.00mg
Clorofila5.00mg

Alte produse similare

NADH KAL
NADH
KAL
Neurergin BIO SUN LINE
Neurergin
BIO SUN LINE

Parerile clientilor

perfect
este un produs minunat va multumesc pentru informatii, am aflat lucruri interesante despre serotonina si dopamina, nu stiam asa ceva si nu am mai citit pe nicaieri.
scrisa de Nuta Gabriel / 30.07.2020 23:19
EXCEPTIONAL
Este o minune NADH, te scoala din morti. Te restarteaza. Recomand folosirea ei impreuna cu polenul crud. Combinatia asta este aur pentru organism.
scrisa de M.P. / 06.06.2020 23:40
Nu nota 5, ci nota 10
Am folosit acest produs pentru stari depresive, si am avut rezultate exceptionale. Si pe langa imbunatatirea marcanta a starii de spirit, am avut si un plus foarte mare de energie. Daca tot vad ca prezentarea produsului este atat de bine facuta, poate puteti sa includeti in ea si cateva informatii despre serotonina si dopamina. Ar face prezentarea nu de nota 10, cum este, ci de nota 10+. Mult succes si multumesc.
scrisa de Georgina Paraschiv / 29.05.2020 23:48
Un produs de inalta calitate
scrisa de Mariana / 01.02.2019 13:32
Un produs de inalta calitate
scrisa de Mariana / 01.02.2019 13:31
Medixament luternuc recomabdat pentru stafi superlitente depresice boli de amzeimer parkuson stafi grave dar vindexare ce cunoaste mumte acantzje utilizand nadth+30cps eficacitate ralida !
scrisa de / 14.11.2017 07:03

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
NADH+ de la PROVITA are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 138.92 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Circulator si contine nadhcoenzima q10, clorofila, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre NADH+ 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre nadh:

Nu am gasit vreun articol relevant.