Nicovit 30cpr VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: comprimate, 30 buc
Pret vechi: 60.50 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
56.87 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Fumătorii și nefumătorii sunt diferiți?

Pe scurt: da. Este foarte bine documentat faptul că fumatul reprezintă un stres semnificativ pentru majoritatea celulelor și organelor din organism. La nivel celular, stresul este cauzat de substanțele chimice oxidante, toxice din fum. Acești oxidanți, sau cu altă denumire preferată „radicalii liberi” degradează celulele, cauzând nenumărate boli, precum cancerul, bolile cardiovasculare și emfizemul.

Pentru a putea neutraliza aceste efecte, organismul are nevoie de nutrienţi, care pot compensa sau neutraliza acești radicali liberi. Acești nutrienţi sunt cunoscuți sub denumirea de antioxidanți. Antioxidanții se regăsesc în cantități mai mari în primul rând în fructe și legume.

Deoarece fumatul exercită un efect oxidativ semnificativ asupra organismului, există un acord puternic în privința faptului că fumătorii ar avea nevoie de o cantitate mare de antioxidanți pentru a reduce efectul nociv al fumatului.

Din păcate, alimentația fumătorilor, ca și a nefumătorilor de altfel, este săracă în fructe și legume. În mod curios, analizele au arătat că, fumătorii, care ar avea nevoie de o cantitate mai mare de antioxidanți, decât nefumătorii, în realitate consumă mai puțini antioxidanți decât aceștia din urmă. Situația este înrăutățită și de faptul că, fumatul cauzează și lipsă de vitamine, astfel fumătorii au mai puține șanse de a se proteja împotriva radicalilor liberi.

Nicovit este un preparat de multivitamine bogat în antioxidanți. Conţine totodată compuși din plante medicinale, oferind protecție în special fumătorilor, împotriva influențelor nocive asupra celulelor, cauzate de stresul oxidativ.


INGREDIENTE ACTIVE:  
Vitamina A    1500 mcg    188
Vitamina C    180 mg    225
Vitamina D3    20 mcg    400
Vitamina E    33,5 mg    279
Vitamina K2    25 mcg    33
Vitamina B1    4,2 mg    382
Vitamina B2    4,6 mg    329
Nicotinamidă    16 mg    100
Vitamina B6    5,5 mg    393
Acid folic    400 mcg    200
Vitamina B12    21,6 mcg    864
Biotină    54 mcg    108
Acid pantotenic    10 mg    167
Magneziu    75 mg    20
Fier    6 mg    43
Zinc    11 mg    110
Calciu    150 mg    19
Luteină    1000 mcg    **
Licopen    600 mcg    **
Extract din cimbrişor    2 mg    **
Extract de mentă    2 mg    **
Extract din roiniţa    2 mg    **
Extract de rozmarin    1 mg    **
Mangan    5,5 mg    275
Cupru    0,9 mg    90
Iod    150 mcg    100
Seleniu    55 mcg    100
Crom    35 mcg    88
Vitamina B2, -C, -E, precum și zincul, manganul, cuprul și seleniul contribuie la apărarea celulelor împotriva stresului oxidativ.


Ingrediente: carbonat de calciu; agenți de încărcare: sorbitol, celuloză microcristalină, croscarmeloză de sodiu; Vitamina C/acid ascorbic; Vitamina E/dl-alfa acetat de tocoferil; oxid de magneziu; citrat de magneziu; agenți de glazurare: hipromeloză, alcool polivinilic, polietilenglicol, dioxid de titan, polidextroză, clorofilină cupru-sodică; premix de minerale (maltodextrină-bază, sulfat de mangan, oxid de cupru, iodură de potasiu, clorură de crom, selenit de sodiu); agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, stearat de magneziu, talc; fumarat feros; Vitamina A/acetat de retinil; nicotinamidă; oxid de zinc; acid pantotenic; extract din flori de Craite/Tagetes erecta, cu 10% luteină; Vitamina D3/colecalciferol; extract din fructe de Tomate/Solanum lycopersicum, cu 10% licopen; Vitamina K/menachinona-7 0,45%; biotină 1%; Vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; Vitamina B1/mononitrat de tiamină; acid folic; Vitamina B2/riboflavină; Vitamina B12/cianocobalamină 1%; extract 20:1 din părți aeriene de Cimbrișor (Thymus serpyllum); extract 1:1,4 din frunze de Mentă (Mentha piperita); extract din frunze de Roinită (Melissa officinalis); extract 10:1 din părți aeriene de Rozmarin (Rosnmarinus officinalis).


Doza recomandata: un comprimat în timpul mesei. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Produsul nu conține subsțante cu potențial alergenic. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de expunerea la soare sau de surse de căldură

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Vitamina b1

Alte produse similare

Fier cu vitamina… VITAKING
Fier cu vitamina…
VITAKING
Mega b-50 VITAKING
Mega b-50
VITAKING
Multivitamina mega… VITAKING
Multivitamina mega…
VITAKING
Multivitamine pentru… VITAKING
Multivitamine pentru…
VITAKING
Stress b complex… VITAKING
Stress b complex…
VITAKING
Vitamina b1 100mg VITAKING
Vitamina b1 100mg
VITAKING
Vitamina b1 250mg VITAKING
Vitamina b1 250mg
VITAKING
Vitadrink cu aroma… VITAKING
Vitadrink cu aroma…
VITAKING
Multi profi basic VITAKING
Multi profi basic
VITAKING

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Gel genunchi,spate(antireumatic)  500ml KOSMO OIL
500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Nicovit de la VITAKING are un gramaj de 30cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 60.50 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Multivitamine si multiminerale si contine vitamina b1. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Nicovit 30cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre vitamina b1:

Nu am gasit vreun articol relevant.