Normodiab v 50tbl PLANTAVOREL

Producator: PLANTAVOREL
Brand: PLANTAVOREL
Forma prezentare: tablete, 50 buc
Pret vechi: 36.39 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
33.48 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Tratamentul diabetului de tip II (insulino independent), cu sau fara exces ponderal.

Recomandari:Adjuvant in tratamentul diabetului de tip II (insulino independent), cu sau fara exces ponderal. Complexul de principii active ajuta la reducerea glicemiei prin mecanism periferic, hepatic sau muscular, cresterea utilizarii periferice a glucozei inducand in acelasi timp o inhibitie a productiei hepatice de glucoza, actiune corelata si cu o usoara stimulare a celulelor beta-pancreatice, secretoare de insulina.

Compozitie:Extract uscat din fructe de afin, ( Mirtilly fructus) pulberi vegetale din: frunza de afin (Mirtilly folium), frunza de dud alb si negru (Morus alba et nigra), teci de fasole (Phaseolus vulgaris), frunza de mesteacan (Betula verrucosa), frunza de nuc (Juglans regia) si excipienti de comprimare.

Mod de administrare:Pentru persoanele cu diabet insulino-independent(tip II), 2-6 comprimate pe zi astfel:-la diabeticii cu glicemia “a jeun” intre 120-150 mg/dl : 2 comprimate pe zi, cate una in timpul meselor principale;- la diabeticii cu glicemia “a jeun” intre 150-200 mg/dl : 4 comprimate pe zi,in timpul meselor principale;la diabeticii cu glicemia peste 200 mg/dl : 6 comprimate pe zi,cate 2 in timpul celor trei mese principale.Pentru persoanle cu diabet zaharat insulino-dependent(tip I), se asociaza tratamentului cu insulina, cand in timp se poate constata reducerea necesarului de insulina utilizat.

Precautii: Pentru prevenirea accidentelor, NORMODIAB, nu va fi folosit in cazurile de diabet zaharat de tip I in terapie unica, renuntandu-se brusc la insulina.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Afin
Dud
Fasole
Mesteacan
Nuc

Alte produse similare

Antidiareice-v PLANTAVOREL
Antidiareice-v
PLANTAVOREL
Retinofort PLANTAVOREL
Retinofort
PLANTAVOREL
Ceai de afin DACIA PLANT
Ceai de afin
DACIA PLANT
Tinctura de afin DACIA PLANT
Tinctura de afin
DACIA PLANT
Coenzima Q10 forte DACIA PLANT
Coenzima Q10 forte
DACIA PLANT
Glicemonorm DACIA PLANT
Glicemonorm
DACIA PLANT
Tinctura glicemonorm DACIA PLANT
Tinctura glicemonorm
DACIA PLANT
Visual DACIA PLANT
Visual
DACIA PLANT
Dulceata din fructe… BUN DE TOT
Dulceata din fructe…
BUN DE TOT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Topinambur
40tbl PLANTAVOREL

34.32 lei
Normodiab v de la PLANTAVOREL are un gramaj de 50tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 36.39 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Digestie si contine afindud, fasole, mesteacan, nuc, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Normodiab v 50tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PLANTAVOREL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.