Obesol 200ml INDIAN HERBAL

Producator: INDIAN HERBAL
Brand: INDIAN HERBAL
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret vechi: 67.23 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
63.87 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Obesol este un ulei medicinal, preparat prin procesarea uleiului de susan cu plante, respectand o reteta descrisa in tratatul clasic al medicinei traditionale indiene (Ayurveda), numit Yogaratnakara. Este special destinat persoanelor care doresc sa elimine kilogramele suplimentare si sa ajunga la o forma supla, armonioasa a corpului.

Ajuta la imbunatateste circulatiei sanguina si la drenarea apei si toxinelor din tesuturi. Favorizeaza cresterea ratei metabolismului si stimularea termogenezei  (generarea de caldura in organism) putand determina astfel arderea depozitelor de grasime. Fortifica musculatura si creste elasticitatea pielii.

Pentru instalarea efectelor descrise mai sus, este necesara realizarea masajului sau automasajului intregului corp, timp de 5-15 minute zilnic, pe o perioada de minim 2 saptamani.

Indicatii:
-Obezitate
-Celulita

Inainte de folosirea uleiului, se recomanda incalzirea usoara, prin scufundarea recipientului in apa calda.

A se folosi cu precautie in timpul verii! A nu se folosi de catre persoanele care sufera de hiperaciditate gastrica, hemoragii, febra, sau alergii provocate de caldura!

Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Ingrediente: ulei de susan procesat cu: Terminalia chebula, Emblica officinalis, Terminalia belerica, Clematis triloba, Plumbago zeylanica, Adhatoda vasica, Azadirachta indica, Cassia fistula, Alstonia scholaris, Curcuma longa, Berberis aristata, Operculina turpethum, Piper longum, Zingiber officinale, Tinospora cordifolia, Ocimum sanctum.

Reprocesat cu: Cyperus rotundus, Piper nigrum, Brasica alba, Commiphora  mukul.

Mod de folosire: se maseaza intregul corp sau doar zona afectata.  Dupa 15 minute este preferabil a se realiza un dus sau o baie fierbinte.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ulei de susan
Haritaki
Amalaki
Bibhitaki
Marul lupului
Plumbago zeylanica
Malabar
Neem
Cassia fistula
Turmeric
Daruharidra
Pippali
Ghimbir
Guduchi
Tulsi
Copacul-dracului
Trivrit
Nagarmotha
Piper
Guggul

Alte produse similare

Artifort INDIAN HERBAL
Artifort
INDIAN HERBAL
Biogesic INDIAN HERBAL
Biogesic
INDIAN HERBAL
Calmotin INDIAN HERBAL
Calmotin
INDIAN HERBAL
Fermiplus INDIAN HERBAL
Fermiplus
INDIAN HERBAL
Stimulin INDIAN HERBAL
Stimulin
INDIAN HERBAL
Ultra capilar INDIAN HERBAL
Ultra capilar
INDIAN HERBAL
Crema antivergeturi… VIVA NATURA
Crema antivergeturi…
VIVA NATURA
Pasta de dinti… VIVA NATURA
Pasta de dinti…
VIVA NATURA
Feminohelp unghii ZDROVIT
Feminohelp unghii
ZDROVIT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Gel genunchi,spate(antireumatic)  500ml KOSMO OIL
500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Obesol de la INDIAN HERBAL are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 67.23 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijire personala si contine ulei de susanharitaki, amalaki, bibhitaki, marul lupului, plumbago zeylanica, malabar, neem, cassia fistula, turmeric, daruharidra, pippali, ghimbir, guduchi, tulsi, copacul-dracului, trivrit, nagarmotha, piper, guggul, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Obesol 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la INDIAN HERBAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ulei de susan:

Nu am gasit vreun articol relevant.