Omega 3 ulei de somon salbatic 100cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: gelule, 100 buc
Pret vechi: 71.17 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
66.19 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Uleiul de Somon Salbatic de Pacific este extras din Somon de captura si este amestecat intr-o mica proportie cu uleiuri din Ansoa, Sardina sau macrou pentru a obtine standardizarea exacta de 180/120 EPA/DHA. EPA (acidul eicosapentenoic) are calitatea de a mari fluiditatea sangelui. Uleiurile de peste au in compozitie acizi grasi polinesaturati omega 3, cei mai importanti fiind acidul E.P.A. (Eicosapentaenoic) si acidul D.H.A. (Docosahexaenoic), implicati in sinteza prostaglandinelor care intra in numeroase procese biochimice. Prostaglandinele sunt implicate atat in raspunsul imun, cat si in functionarea aparatului cardiovascular, ele fiind raspunzatoare de numeroase afectiuni inflamatorii dureroase.

Uleiul EPA previne aglutinarea celulelor sanguine de a forma cheaguri care altfel, ar putea bloca prematur arterele. Uleiul EPA are, de asemenea, calitatea de a reduce trigliceridele si colesterolul total din limfa, precum si de a mari componenta pozitiva a colesterolului (lipoproteine cu densitate inalta – HDL). Acest ulei actioneaza ca un agent de anti-congelare (“anti-freeze”), preintampinand rigidizarea organismului pestilor la temperaturi joase. Asadar, cu cat mediul in care pestii traiesc este mai rece, cu atat continutul lor de ulei benefic EPA este mai mare. Aproape toate speciile de pesti au aceasta calitate, cu o recomandare speciala pentru somon, macrou, cod, hering, hadok, pastrav, pestele alb, stridii si calmar, iar din regnul animal, foca si balena sunt surse bogate in Omega 3.

Deoarece acizii grasi nesaturati din uleiul de peste cresc sinteza prostaglandinelor, ei au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in combaterea afectiunilor reumatismale. Astfel, dupa cateva luni de administrare cu ulei de peste, durerile matinale se amelioreaza cert. Acidul EPA este important pentru preintampinarea bolilor de inima, scazand nivelul trigliceridelor iar acidul DHA este important pentru functiile cerebrale si ale sistemului nervos in general.

Actiune
Ateroscleroza, coxartoza, afectiuni cardiovasculare, cancer, colesterol marit, diabet, afectiuni cardiace, colesterol, artrita, boala Crohn, bronsita, cancer mamar, imbunatatire circulatia sangelui, inflamatii pulmonare, lupus eritematos, psoriazis, reumatism, artoze, artralgii, lumbago, discopatii. Afectiuni cardiace, artrita, boala crohn, bronsita, cancer mamar, imbunatatire circulatia sangelui, scadere colesterol, coxartoza, inflamatii pulmonare, lupus eritematos, psoriazis, reumatism , artoze, artralgii, lumbago, discopatii.

Atentie: Somonul de crescatorie este poluat cu toxine si metale grele. Nu cumparati decat ulei din somon salbatic de Pacific 100% Standardizat.
Atentie: Dozajul zilnic recomandat este de 1000-3000mg/zi. Pentru persoanele suferinde dozajul este de 3000-6000mg/zi.

Compozitie
/ capsula (1440,00 mg): amestec de uleiuri de peste (Ansoa/Engraulis japonicas, Sardine/Sardina pilchardus – 225,00 mg si Somon salbatic/Salmo salar – 775,00) furnizand 18% acid eicosapentaenoic/ EPA si 12% docosahexaenoic/DHA -1000,00 mg; capsula (gelatina) – 440,00 mg.
Nu contine: produse modificate genetic, conservanti, coloranti, arome, zahar, amidon, lapte, grau, porumb, gluten, soia sau fermenti.

Administrare
Dozajul zilnic recomandat este de 1000-3000mg/zi.
Pentru persoanele suferinde dozajul este de 3000-6000mg/zi sau dupa sfatul medicului.

Precautii
Consultati medicul daca urmati tratament cu anticoagulante (de exemplu warfarina). Pentru persoanele suferinde, dozajul este de 3000-6000mg/zi sau dupa sfatul medicului.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ulei din peste1000.00mg

Alte produse similare

Omega 3-6-9 ROTTA NATURA
Omega 3-6-9
ROTTA NATURA
Vital 3 ORGANIKA
Vital 3
ORGANIKA
Omega 3-6-9 PRO NATURA
Omega 3-6-9
PRO NATURA

Omega 3 din 1000…
ADAMS SUPPLEMENTS
Omega 3 din 1000… ADAMS SUPPLEMENTS
Omega 3 din 1000…
ADAMS SUPPLEMENTS
Visilife omega VITASLIM
Visilife omega
VITASLIM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Moringa Forte
60cps PROVITA

75.07 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Omega 3 ulei de somon salbatic de la PROVITA are un gramaj de 100cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 71.17 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine ulei din peste. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Omega 3 ulei de somon salbatic 100cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ulei din peste:

Nu am gasit vreun articol relevant.