Osteo plant l98 30cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 36.61 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
33.68 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Ajuta la mentinerea densitatii normale a oaselor

INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-extract uscat de Shilajit (Mumio-Asphaltum) standardizat in min. 50% acid fulvic 412,5 mg
-coada calului (Equiseti herba) 82,5 mg
-extract de Cimicifuga racemosa standardizat in min. 2,5% cimicifugozide  55 mg.

Shilajitul, intalnit sub diferite nume, ca Mumio in Rusia, Shilajit in Asia sau Asphaltum in Occident, este o rasina extrasa din roca muntilor, cu o compozitie unica, un fitocomplex bogat in minerale, aminoacizi, fosfolipide si vitamine, produs prin descompunerea materialului vegetal de-a lungul mai multor secole, putand fi astfel considerat un produs milenar al naturii. În compozitia lui gasim in principal substante humice, precum acidul fulvic, alaturi de oligoelemente precum seleniu, fier, magneziu, cupru si zinc. În studii si evaluari stiintifice s-a aratat ca are efect direct asupra regenerarii materiei osoase, ajutand la accelerarea acesteia.
S-a mai aratat ca Shilajitul stimuleaza transportul mineralelor, in special calciu, fosfor si magneziu la nivelul tesutului osos si muscular. Shilajitul a demonstrat ca este un inhibitor al formarii de osteoclaste (celule care au rolul de a distruge tesutul osos) si un stimulator al diferentierii osteoblastelor (celule care produc matricea minerala osoasa); pe langa aceasta, creste depozitele de calciu si expresia osteocalcinei, substanta implicata in principal in procesul de mineralizare osoasa si in homeostazia calciului, toate avand implicatii pozitive in mentinerea structurii normale a oaselor la si in evitarea degradarii acestora.
Cunoscuta si folosita de catre medicii antichitatii Dioscorides si Plinius, coada calului este astazi utilizata si pentru a creste remineralizarea, datorita continutului crescut in potasiu si siliciu. Siliciul se gaseste in intreaga planta, in concentratie de 5%, sub forma de dioxid de siliciu mineral, care ajuta la stimularea absorbtiei de calciu in organism si la repararea tesuturilor, fiind un ajutor in formarea oaselor si a cartilajelor. Studiile au aratat ca are capacitatea de a modula osteoclastogeneza (producerea de osteoclaste, celule cu rol in resorbtia osoasa), avand un real potential benefic in procesele de regenerare osoasa.
Cimicifuga a fost utilizata timp de sute de ani in medicina indigena nord americana,  aparand pentru prima data in Farmacopeea Statelor Unite in 1830; in Germania a fost utilizata din 1940 ca agent natural benefic in perioada menopauzei, iar in Austria pentru a ajuta la mentinerea echilibrului hormonal, tot in cazul menopauzei. Acteina izolata din Cimicifuga racemosa a aratat efect de stimulare a functiei unor osteoblaste, de stimulare a activitatii fosfatazei alcaline, a sintezei de colagen, a productiei de osteocalcina, si a mineralizarii si cresterii continutului de glutation din celule, sugerand astfel un efect stimulator asupra formarii tesutului osos si un potential pozitiv in preintampinarea degradarii structurii osului. Extractul din planta a aratat un efect de osteoprotectie scazand pierderile mineralelor din structurile osoase. Deoxiacteina, compus major izolat din Cimicifuga racemosa, conform studiilor, are actiune benefica asupra structurii oaselor printr-un efect de crestere semnificativa a dezvoltarii celulelor, a continutului de colagen si a mineralizarii celulelor osoase.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-contribuie la mentinerea densitatii osoase normale si la evitarea fragilizarii oaselor, dupa instalarea menopauzei
-sustine remineralizarea si regenerarea structurii osoase
-ajuta la mentinerea unui nivel echilibrat de calciu, potasiu si fosfor, contribuind la mentinerea structurii osoase.
-contribuie la evitarea aparitiei degradarii tesutului osos si imbunatateste rezistenta osoasa.

ATENŢIONĂRI:
Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.
Nu se recomanda in caz de guta, hipoglicemie, litiaza urica, copiilor sub 16 ani, hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.
Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul acestuia.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate interactiuni si efecte secundare.

MOD DE UTILIZARE:
Copii de peste 16 ani si adulti: cate 1 capsula pe zi, la 1-2 ore dupa masa, cu un pahar de apa, lapte sau ceai cald.
În caz de nevoie se pot administra 2 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
Durata curei: 3-6 luni. Cura se poate relua dupa o pauza de 2 luni.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Shilajit412.50mg
Coada calului82.50mg
Cimicifuga55.00mg

Alte produse similare

Shilajit fulvic… JARROW FORMULAS
Shilajit fulvic…
JARROW FORMULAS
Slimmer INDIAN HERBAL
Slimmer
INDIAN HERBAL
Splino protect INDIAN HERBAL
Splino protect
INDIAN HERBAL
Prosthyroid INDIAN HERBAL
Prosthyroid
INDIAN HERBAL
Prosthyroid INDIAN HERBAL
Prosthyroid
INDIAN HERBAL
Pilex HIMALAYA
Pilex
HIMALAYA
Potent power, tonic… AYURMED
Potent power, tonic…
AYURMED
Potent power AYURMED
Potent power
AYURMED

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Osteo plant l98 de la FARES are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 36.61 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine shilajitcoada calului, cimicifuga, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Osteo plant l98 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre shilajit:

Nu am gasit vreun articol relevant.