Otosan plasture balsamic pentru adulti si copii 7 bucati per cutie 1buc OTOSAN

Producator: OTOSAN
Brand: OTOSAN
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 31.84 lei
Pret remediu.ro:
27.69 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Plasturii balsamici Otosan pot fi ușor aplicati pe hainele și obiectele tale. Aceștia eliberează treptat vaporii aromatici și activi, cu efect asupra căilor respiratorii superioare.Potrivit pentru adulți și copii, începând cu vârsta de 2 ani. Calmează congestia nazală, favorizând trecerea adecvată a aerului prin nas, în timpul zilei și în timpul somnului pe perioada nopții.

Recomandari :Răceala, rinita, alergiile sau orice inflamație a cavității nazale, pot afecta respirația normală și vă pot perturba somnul.Plasturii balsamici Otosan este o soluție ușor de utilizat pentru a ameliora simptomele congestiei nazale, într-un mod rapid și natural, datorită amestecului său special de uleiuri esențiale și extracte din plante.Pur și simplu aplicați plasturele pe haine, pijama sau direct pe unele obiecte de lângă dvs. (de exemplu pat, cărucior, birou), pentru a beneficia de vaporii activi aromatici, care eliberează un efect benefic de până la 8 ore.

Ingrediente:Plasturii balsamici Otosan se remarcă printr- o formulă exclusiv natural bazată pe o serie de ingrediente de înaltă calitate care eliberează vapori activi, cu proprietăți specifice la nivelul căilor respiratorii superioare.

Plasturii balsamici Otosan contine:

    Ulei esențial de pin scoțian, renumit pentru puterea sa foarte aromatică și pentru acțiunea sa de fluidizare a mucusului;
    Ulei esențial de mentă, cu efect de răcire și aromoterapie;
    Ulei esențial de eucalipt, bogat în principii volatile și util pentru căile respiratorii superioare;
    Ulei esențial de rozmarin, cu acțiune balsamică și purificatoare;
    Extract de portocale dulci, cunoscut în aromoterapie pentru a induce relaxarea și a încuraja un somn liniștit.

 

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Gel genunchi,spate(antireumatic)  500ml KOSMO OIL
500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Otosan plasture balsamic pentru adulti si copii 7 bucati per cutie de la OTOSAN are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 27.69 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Otosan plasture balsamic pentru adulti si copii 7 bucati per cutie 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la OTOSAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.