Ozon emulsie spf30 plaja rezistenta la apa spray 200ml COSMETIC PLANT

Producator: COSMETIC PLANT
Brand: COSMETIC PLANT
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret vechi: 34.40 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
29.40 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Datorită filtrelor protectoare UVA/UVB, emulsia oferă pielii protecție ridicată. Uleiul de măsline ozonizat previne iritațiile pielii și roșeața, iar Vitamina E o protejează de îmbătrânirea prematură cauzată de radiațiile solare. Are o formulă ușoară care se absoarbe repede în piele.

 

0% parabeni, parafine, coloranţi. Testat dermatologic.

Formulă uşoară, rezistentă la apă, emulsia este de tip U/A, considerată cu protecție ridicată. Filtrele solare prezente în produs sunt alese în așa fel încât să acopere atât spectrul UVB, cât şi pe cel UVA, realizându-se protecţia necesară pentru un bronz sigur. Efectul filtrelor este potenţat de un polimer cu efect hidrofobizant, care asigură rezistenţa la apă a produsului până la câteva ore (în condiții ideale, fără transpirație, îmbăiere sau ștergerea cu prosopul).

Pe lângă efectul protector datorat SPF-ului, datorită combinării uleiului de măsline ozonizat și vitaminei E, are o formulă ușoară care se absoarbe repede în piele, oferind protecție, calmare a pielii iritate și protejând-o de îmbătrânirea prematură cauzată de radiațiile solare.

Uleiul de măsline ozonizat combină proprietățile hidratante, fotoprotectoare ale uleiului de măsline cu cele reparatoare și calmante ale ozonului.

Vitamina E, cu proprietăți hidratante și antiinflamatoare, previne îmbătrânirea pielii cauzată de radiațiile ultraviolete și asigură pielii aspectul neted și catifelat.

Evitaţi expunerea prelungită la soare, în special între orele de intensitate maximă a soarelui (11-16).

Nu expuneţi direct la soare bebeluşii şi copii mici.

Evitati contactul cu ochii. În caz că se produce, clătiți imediat cu apă din abundență.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Ozon emulsie spf30 plaja rezistenta la apa spray de la COSMETIC PLANT are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 34.40 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Corp si baie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ozon emulsie spf30 plaja rezistenta la apa spray 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la COSMETIC PLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.