Pachet ruscoven plus 50 cps +ruscoven gel 100 ml gratis 1buc ABOCA

Producator: ABOCA
Brand: ABOCA
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret vechi: 73.44 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
79.87 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

 RuscoVen Capsule
Specialistul în bunăstarea picioarelor

Datorită prezenţei extractelor liofilizate de Ghimpe şi Centella, administrarea zilnică a Ruscoven plus capsule garantează un aport de principii active naturale utile pentru a favoriza buna funcţionalitate a microcirculaţiei.
Formula produsului este completată cu concentrate totale din plantele de Hamamelis şi Viţă de vie roşie care desfăşoară o acţiune benefică pentru bunăstarea picioarelor.

Mod de utilizare:
1 capsulă de 2 ori pe zi.

Avertizări:
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Cantitate pentru doza zilnic recomendată - 2 capsule:
extract liofilizat din rădăcină de Ghimpe 240 mg, titrat în ruscogenine totale 10% 24 mg; concentrat total din frunze de Centella 238,4 mg, titrat în derivate triperpenice totale exprimate ca asiaticozide 12,6% 30 mg; concentrat total din frunze de Viţă de vie roşie 168 mg; concentrat total din frunze de Hamamelis 161,6 mg.

Ingrediente:
extract liofilizat din rădăcină de Ghimpe (Ruscus aculeatus), Gelatină, pulbere din frunze de Centella (Centella asiatica), pulbere din frunze de Hamamelis (Hamamelis virginiana), pulbere din frunze de Viţă de vie roşie (Vitis vinifera), extract liofilizat din frunze de Centella (Centella asiatica), extract liofilizat din frunze de Viţă de vie roşie (Vitis vinifera), extract liofilizat din frunze de Hamamelis (Hamamelis virginiana).

 RuscoVen BioGel
Specialistul în bunăstarea picioarelor

RuscoVen bioGel este un preparat cosmetic ce respectă standardele riguroase de calitate stabilite conform normelor privind Cosmeticele Ecologice.
Eficacitatea acestui produs se datorează sinergiei funcţionale a extractelor liofilizate de Ghimpe şi Castan Sălbatic şi a extractelor hidroalcoolice de Viţă de Vie Roşie şi Centella care, dizolvate în soluţia apoasă din mucilagii de Nalbă asigură o concentraţie ridicată de substanţe funcţionale.
Din acest motiv, RuscoVen bioGel conferă tonifiere şi elasticitate epidermei şi reduce senzaţia de greutate a membrelor inferioare, mai ales la finalul zilei.
Alegerea de a formula gelul pe baza extractului de Algă Marină, o algă roşie cunoscută sub numele de Caragheen, cu acţiune gelifiantă naturală, permite eliminarea gelifianţilor obişnuiţi derivaţi din petrol şi obţinerea unui gel care, formând o peliculă imperceptibilă, păstrează pe piele pe tot parcursul zilei proprietăţile substanţelor funcţionale prezente.
Formula este completată de uleiul esenţial de Mentă cu acţiune răcoritoare.

Mod de administrare:
Aplicaţi o cantitate suficientă de gel apăsând dozatorul special airless şi efectuaţi un masaj uşor, de jos în sus, direct pe zona cutanată dorită.
Se recomandă aplicarea gelului de două ori pe zi, de preferinţă dimineaţa şi seara, pe cat posibil, după o spălare cu apă proaspătă. Dozatorul airless păstrează neschimbate în timp caracteristicile produsului şi calitatea acestuia şi permite o distribuire şi o dozare mai practică.

Cosmeticele ecologice
Produs realizat conform standardului de fabricaţie "Norma pentru obţinerea Produselor Cosmetice Ecologice" care prevede folosirea materiilor prime provenite din Agricultura Ecologică (Reg. CE 834/2007) şi a ingredientelor cosmetice naturale şi/sau de origine naturală cu maximă dermocompatibilitate şi în deplin respect faţă de mediul înconjurător. Parfum natural obţinut din utilizarea uleiurilor esenţiale pure şi a extractelor vegetale.

Substaţe funcţionale:
Extracte liofilizate din: rădăcină de Ghimpe 0,7% (titrat în ruscogenine totale 10%); fructe de Castan sălbatic 0,5% (titrat în glucozide triterpenice exprimate ca escină 17%); Extracte hidroalcoolice din: frunze de Centella 5%, frunze de Viţă de vie roşie 2%; Soluţie apoasă din mucilagii de răădăcină de Nalbă 69,8 %; Ulei esenţial de Mentă 1%.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
NADH+
30cps PROVITA

138.92 lei
Biovit foo ti teng
90cps PROVITA

69.24 lei
Pachet ruscoven plus 50 cps +ruscoven gel 100 ml gratis de la ABOCA are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 73.44 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Sange si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pachet ruscoven plus 50 cps +ruscoven gel 100 ml gratis 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ABOCA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.