Passiflora+magneziu 60cps DVR PHARM

Producator: DVR PHARM
Brand: DVR PHARM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 33.03 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
30.72 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Compozitie: Extract metanolic uscat 10:1 din Passiflora (Passiflora incarnata), frunze si flori : 202,5mg; magneziu marin japonez, extras din apa de mare: 135mg*; Passiflora (Passiflora incarnata), frunze si flori, pulbere: 112,5mg; gelatina (capsula); *Doza maxima pentru consumul zilnic asigura 80mg Mg  ceea ce reprezinta 21%VNR.

Mod de administrare: Se administreaza cate 1-2 capsule de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Actiuni:  Passiflora sustine activitatea mentala si poate induce relaxarea in situatii de stres si tulburari de somn. Magneziul contribuie la functionarea normala  a sistemului nervos si muscular,  la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal si la mentinerea echilibrului electrolitic.

Indicatii:
-tulburari de somn (dificultate in adormire, treziri nocturne frecvente, somn ne-odihnitor etc.)
-anxietate, sindrom anxios-depresiv
-atacuri de panica
-depresie, adjuvant in depresia bipolara
-aritmie cardiaca (tahicardie, extrasistole)
-tulburari de apetit pe fond de stres
-oboseala cronica
-variatii ale tensiunii arteriale pe fond de stres
-ADHD
-comportament agresiv (irascibilitate, crize de furie etc.)

PASSIFLORA CU MAGNEZIU, STRESUL S OBOSEALA
Principiile active din passiflora reduc reactivitatea la stres si fravorizeaza relaxarea, regenerarea emotionala si mentala. Magneziul marin japonez areo actiune complementara, crescand rezistenta la efort (inclusiv intelectual), conferind o stare de tonus, de viociune. Împreuna, cele doua sunt un excelent sustinator de efort, util pentru persoanele supuse la solicitari mari, care traiesc sau muncesc intr-un mediu caracterizat de tensiune psihica, carora le vine dificil sa se relaxeze si sa se regenereze.

PASSIFLORA CU MAGNEZIU S ANXIETATEA
Passiflora are o actiune calmanta, blanda si tot o data puternica, asupra psihicului, diminuand starile de neliniste, de teama, de angoasa. La randul sau, magneziul marin japonez are un efect de stabilizare psihica, ajutand la eliminarea fluctuatiilor emotionale si crescand rezistenta la stres. În tandem, cele doua ingrediente 100% naturale ajuta la diminuarea intensitatii si frecventei starilor de anxietate, atacurilor de panica, starilor anxios-depresive etc. Este important de stiut ca efectul poate aparea imediat, dar si in timp. Unii specialisti sustin ca efectele passiflora se vad cel mai bine dupa 3 saptamani de administrare constanta.

PASSIFLORA CU MAGNEZIU S INSOMNIA
În tulburarile de somn, este foarte important sa descifrati felul in care organismul dvs. reactioneaza la combinatia dintre passiflora si magneziu. La cei mai multi oameni, efectul anti-insomnie apare la administrarea in timpul zilei (la ora 8 si la ora 16) si nu inainte de culcare. Practica a aratat, insa, ca unii oameni sunt mai receptivi la efectul somnifer daca isi administreaza capsulele cu 30-60 de minute inainte de culcare. Și inca un lucru: o doza mai mare nu inseamna neaparat un efect somnifer mai puternic. De multe ori insomnia fost eliminata mai usor cu o singura capsula luata dimineata si seara decat cu 3-4 capsule luate inainte de culcare.

Precautii: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor.

Contraindicatii: Nu se cunosc.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Floarea pasiunii315.00mg
Magneziu marin135.00mg

Alte produse similare

Female hormone… SOLARAY
Female hormone…
SOLARAY
Passion flower… SOLARAY
Passion flower…
SOLARAY
Premenstrual solution SOLARAY
Premenstrual solution
SOLARAY
Crema antiaging… COSMETIC PLANT
Crema antiaging…
COSMETIC PLANT
Nocturn ALEVIA
Nocturn
ALEVIA
Passiflora ALEVIA
Passiflora
ALEVIA
Stres formula ALEVIA
Stres formula
ALEVIA
Hypnox duomax GOOD DAYS THERAPY
Hypnox duomax
GOOD DAYS THERAPY
Hypnox duomax GOOD DAYS THERAPY
Hypnox duomax
GOOD DAYS THERAPY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Nigella, 500mg - ulei de chimen negru
60cps NUTRIFIC

36.00 lei
Calmogen plant somn
30cpr OMEGA PHARMA

42.98 lei
L-dopavital plus
50cps VITALIA

33.92 lei
Passiflora+magneziu de la DVR PHARM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.03 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Stress si somn si contine floarea pasiuniimagneziu marin, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Passiflora+magneziu 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DVR PHARM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre floarea pasiunii:

Nu am gasit vreun articol relevant.