Pasta de dinti Active White 75ml HIMALAYA

Producator: HIMALAYA HERBALS
Brand: HIMALAYA
Forma prezentare: pasta, 75 ml
Pret magazine: 26.88 lei
Pret remediu.ro:
23.37 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere:

Pasta de dinți Active White pe bază de plante cu enzime din ananas, scorțișoară și cuișoare Himalaya este o formulă unică și revoluționară care asigură albirea dinților pe bază de plante și folosește enzimele naturale din papaya, ananas, scorțișoară și cuișoare pentru a îndepărta delicat petele de pe suprafața dintelui fără agenți chimici de albire.
Dinții vor căpăta o nuanță mai albă în numai două săptămâni. Datorită acțiunii sale complexe și a ingredientelor naturale active în reducerea sângerărilor gingivale și prevenirea formării plăcii dentare, asigură o igienă orală completă. Zâmbetul tău va fi mai alb cu această pastă de dinți.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pasta de dinti Active White de la HIMALAYA are un gramaj de 75gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 23.37 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Ingrijire orala si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta de dinti Active White 75gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HIMALAYA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.