Pasta de dinti argident 75ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: pasta, 75 ml
Pret magazine: 24.36 lei
Pret remediu.ro:
21.18 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

 ArgiDent este una dintre puținele paste de dinți cu conținut integral natural, fără conservanți sau aromatizanți artificiali și fără fluoruri.

ArgiDent combină modernul cu tradiționalul în privința ingredientelor, asigurând multiple efecte preventive, atât pentru dantură cât și pentru cavitatea orală în general. Totodată are și un gust plăcut și conferă senzație excepțională de prospețime și curățenie.

Proprietățile tradițional recunoscute de purificare și curățare ale carbonatului de calciu sunt potențate în formula ArgiDent de prezența spumantului natural obținut din ulei de cocos, care realizează o spumare blândă.

Reducerea formării plăcii bacteriene este ajutată de prezența ionilor de argin și zinc. Efectul antibacterian, antiviral al acestora  este sporit de prezența unei formule complexe de uleiuri esențiale. Combinația de uleiuri volatile asigură o aromatizare plăcută, îndepărtarea eventualelor mirosuri neplăcute de la nivelul gurii, dar și efecte regeneratoare și curative la nivelul gingiilor și mucoasei bucale.

Efectul de protecție împotriva formăriii cariilor este dat atât de acțiunea antimicrobiană a componentelor (argint coloidal, și uleiuri volatile), cât și de ph-ul ușor alcalin al pastei (dat de bicarbonatul de sodiu).

În plus, hidroxiapatita prezenta în formula ArgiDent, face ca smalțul dinților să fie întărit în mod natural.

ArgiDent conferă o spumare lejeră și un luciu aparte, precum și un efect de albire a dinților în timp, prin efectul blând de detartrare.

Ingrediente: apă distilată, carbonat de calciu, bicarbonat de sodiu, cocoat de potasiu, xantan, carboximetil celuloză, silica, hidroxiapatită, argint coloidal, lactat de zinc, uleiuri esențiale de salvie, busuioc, portocale, lamâie, eucalipt, coriandru, ghimbir, cuișoare, scorțișoară, tea treee, lemongrass, mentă, eucalipt.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa
Calciu
Sodium bicarbonate
Argint coloidal
Salvie
Busuioc
Portocal
Lamaie
Eucalipt
Coriandru
Ghimbir
Cuisoare
Scortisoara
Tea tree
Lemongrass

Alte produse similare

Crema antibacteriana,… AQUANANO
Crema antibacteriana,…
AQUANANO
Crema cu amigdalina,… AQUANANO
Crema cu amigdalina,…
AQUANANO
Crema cu venin… AQUANANO
Crema cu venin…
AQUANANO
Crema hidratanta,… AQUANANO
Crema hidratanta,…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant spray… AQUANANO
Deodorant spray…
AQUANANO

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Renalin
60cps PROVITA

88.83 lei
Pasta de dinti bioden tis
50ml TIS

18.17 lei
Turmeric pudra eco
125gr RAWLI

11.85 lei
Pasta de dinti argident de la AQUANANO are un gramaj de 75gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.18 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria si contine apacalciu, sodium bicarbonate, argint coloidal, salvie, busuioc, portocal, lamaie, eucalipt, coriandru, ghimbir, cuisoare, scortisoara, tea tree, lemongrass, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta de dinti argident 75gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.