Pasta de dinti complete care whitening 100ml AQUAFRESH

Producator: GLAXOSMITHKLINE
Brand: AQUAFRESH
Forma prezentare: pasta, 100 ml
Pret magazine: 12.31 lei
Pret remediu.ro:
10.70 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

8 beneficii intr-o singura pasta de dinti pentru toata familia.
Aquafresh®  Complete Care Whitening - protectie extinsa pentru intreaga familie care se va bucura de o aroma mentolata proaspata. Prin actiunea fluorului ajuta la Protectia Împotriva acizilor din zaharuri. Fluorul creeaza o bariera de protectie la suprafata dintilor impotriva actiunii acestor acizi.
Pasta de dinti cu Fluor. Urmati intotdeauna instructiunile de utilizare de pe ambalaj. A se peria dintii de doua ori pe zi, nu mai mult de 3 ori pe zi. A se minimiza inghitirea si a se scuipa. A nu se lasa la indemana copiilor. Copii cu varsta de 6 ani sau mai mica: sub supravegherea unui adult se utilizeaza o cantitate cat un bob de mazare, pentru a minimiza inghitirea. În cazul aportului de fluoruri din alte surse, se recomanda consult stomatologic sau medical. Încetati utilizarea daca apar iritatii.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Pasta de dinti complete care whitening de la AQUAFRESH are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 10.70 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta de dinti complete care whitening 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUAFRESH ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.