Pasta de dinti cu fluoride 100ml PARODONTAX

Producator: GLAXOSMITHKLINE
Brand: PARODONTAX
Forma prezentare: pasta, 100 ml
Pret magazine: 24.48 lei
Pret remediu.ro:
21.29 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pasta de dinti Parodontax Fluoride este special conceputa pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar.
Ajuta la diminuarea placii bacteriene si la oprirea sangerarilor gingivale.
Totodata contine fluor pentru a ajuta la prevenirea aparitiei cariilor, astfel incat o puteti folosi in fiecare zi cu incredere.
Malkron este o tehnologie caracteristica formulei, ce utilizeaza concentratii mari de sodiu extra-fin pentru a indeparta mai multa placa bacteriana si a ajuta la oprirea sangerarilor gingivale.

Gust terapeutic
Combinatia unica de bicarbonat de sodiu si extracte naturale din 6 plante ofera un gust intens caracteristic pentru pasta de dinti pentru uz zilnic Parodontax. Astfel, s-ar putea sa aveti nevoie de o scurta perioada de timp pentru a va obisnui cu gustul. Multi oameni se obisnuiesc cu gustul unic al pastei de dinti pentru utilizare zilnica Parodontax dupa aproximativ doua saptamani.
Pentru o igiena orala zilnica completa, utilizati intreaga gama de produse Parodontax: pasta de dinti, periuta de dinti si apa de gura pentru utilizare zilnica.
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Pasta de dinti cu fluoride de la PARODONTAX are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.29 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta de dinti cu fluoride 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PARODONTAX ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.