Pasta de dinti india fresh cu neem si turmeric 80ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: pasta, 80 ml
Pret vechi: 39.12 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
35.99 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pasta de dinți naturală, indicată în igiena orală naturală, pentru echilibrarea florei bacteriene la nivelul gurii. Plantele indiene din compoziție au efect asupra bacteriilor responsabile de apariția cariilor, a durerilor de dinți și a inflamațiilor gingivale, reducând șansele de apariție a acestora. Elimină mirosul neplăcut al gurii.

India Fresh – Pasta de dinți naturală cu Neem și Turmeric

98% Naturală

Fără Fluor, Fără SLS, Fără PEG, Fără Parabeni

 

Indicaţii:

Pastă de dinți naturală, indicată în igiena orală naturală, pentru echilibrarea florei bacteriene la nivelul gurii. Plantele indiene din compoziție au efect asupra bacteriilor responsabile de apariția cariilor, a durerilor de dinți și a inflamațiilor gingivale, reducând șansele de apariție a acestora. Elimină mirosul neplăcut al gurii.

Neem este folosit în mod tradițional în rutina ayurvedică de prevenire a infecțiilor la nivelul gurii și menținere a sănătății dinților.

Turmericul este unul dintre cele mai recunoscute și studiate remedii ayurvedice, cu efect remarcabil asupra plăcii bacteriene.

Ingredientele naturale – uleiuri, plante indiene, argilă, propolis – au proprietăți stimulente și dezinfectante, fiind totodată și o sursă excelentă de vitamine, acizi grași esențiali, antioxidanți și minerale. Efectul pe care aceste ingrediente îl generează asupra gingiilor este acela de a ajuta la fortifierea lor.

 

Mod de folosire:

Se recomandă utilizarea pastei de dinți India Fresh după fiecare masă, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se mențină pe dinți și pe gingii încă 3-5 minute. Este indicată și în timpul tratamentelor ayurvedice. Nu prezintă riscuri pentru sănătate în cazul ingerării accidentale. Contraindicată persoanelor cu alergie sau sensibilitate la unul sau mai multe ingrediente.

     Ingrediente

Clay,  Aqua, Sodium bicarbonate (origine naturala), Glycerin (vegetala), Alcohol denat, Zingiber officinale root oil (ulei de ghimbir), Menthol (origine naturala), Melaleuca leucadendron cajeputi leaf oil (ulei de cajeput), Curcuma longa root oil (ulei de turmeric), Sodium benzoate, Pottasium Sorbate, Lauryl Glucoside (de origine naturala), Eucalyptus globulus leaf oil (ulei de eucalipt),  Xanthan gum (origine naturala), Melissa Officinalis leaf/ seed oil (ulei de roinita), Eugenia Carypophyllus leaf oil (ulei de cuisoare), Cinnamomum Zeylanicum Oil (ulei de scortisoara), Stevia rebaudiana extract (Extract de Stevie), Propolis Extract (natural), Colorant verde de spanac (natural), Melia azadirachta seed oil (ulei de neem), Glycyrrhiza glabra extract (lemn dulce), Terminalia Bellirica extract (bibhitaki), Terminalia Chebula Fruit Powder (haritaki), Emblica officinalis fruit powder (amalaki), Embelia ribes root extract (vidanga), Eugenia caryophyllus extract (cuisoare), Cinnamomum cassia extract (scortisoara), Melissa officinalis extract (roinita), Zingiber officinale root extract (ghimbir), Mentha piperita extract (menta), Thymus vulgaris extract (cimbru), Ocimum basilicum extract (busuioc), Piper nigrum fruit oil  (piper negru), Carum carvi seed extract (chimen), Foeniculum vulgare seed extract (fenicul), Azadirachta indica seed extract (neem).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Gluco care
60cps PROVITA

87.88 lei
Pasta dinti gennadent menthol
80ml VIVA NATURA

18.32 lei
Pasta de dinti gennadent homeopatic
150gr VIVA NATURA

32.07 lei
Pasta de dinti india fresh cu neem si turmeric de la VIVA NATURA are un gramaj de 80gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 39.12 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Ingrijire orala si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta de dinti india fresh cu neem si turmeric 80gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.