Pasta de dinti ultra clean 75ml PARODONTAX

Producator: GLAXOSMITHKLINE
Brand: PARODONTAX
Forma prezentare: pasta, 75 ml
Pret magazine: 24.68 lei
Pret remediu.ro:
21.46 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Acum o noua pasta in gama parodontax: parodontax Ultra Clean
Pasta de dinti parodontax Ultra Clean este special creata pentru persoanele care scuipa sange in timpul periajului dentar si care isi doresc o senzatie de dinti curati.
Parodontax Ultra Clean indeparteaza mai multa placa bacteriana decat o pasta de dinti obisnuita si creeaza o senzatie de curatenie si prospetime in intreaga cavitate bucala.
Prin periaj dentar cu parodontax, puteti ajuta la oprirea sangerarilor gingivale. Folositi zilnic pasta de dinti parodontax pentru a indeparta mai multa placa bacteriana si pentru a ajuta la restabilirea si mentinerea starii de sanatate a gingiilor. Totodata contine fluor pentru a ajuta la prevenirea aparitiei cariilor, astfel incat o puteti folosi in fiecare zi cu incredere.
Pentru o igiena orala zilnica completa, utilizati intreaga gama de produse parodontax: pasta de dinti, periuta de dinti si apa de gura pentru utilizare zilnica.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Gel genunchi,spate(antireumatic)  500ml KOSMO OIL
500ml KOSMO OIL

32.93 lei
Pasta de dinti ultra clean de la PARODONTAX are un gramaj de 75gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.46 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta de dinti ultra clean 75gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PARODONTAX ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.