Pasta vegetala din linte rosie si ardei 100gr SANO VITA

Producator: SANO VITA
Brand: SANO VITA
Forma prezentare: pasta, 100 gr
Pret magazine: 6.21 lei
Pret remediu.ro:
5.40 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Descriere

Pateul din linte roșie cu ardei este o alegere foarte sănătoasă și gustoasă în același timp, având un gust intens de linte și ardei, și având multe beneficii pentru sănătate. O alimentație sănătoasa este una echilibrată și diversificată. 2838

De aceea, am creat pentru dumneavoastră un produs care să asigure varietate, gust placut și conținut nutrițional valoros. Astfel, pasta tartinabilă de linte roșie cu ardei nu conține coloranți artificiali, nu are conservanți sau aditivi și poate fi consumată cu legume, în sandwich-uri sau pur și simplu pe felii de pâine prăjită.

Această pastă tartinabilă este bogată în proteine de calitate înaltă, datorită lintei atent selecționate. Este bogată în fibre vegetale cu rol important în tractul digestiv și nu conține alergeni. Este o sursă naturală de folați, mangan și polifenoli cu rol antioxidant. Acest pateu este ideal pentru diversitatea în alimentația zilnică deoarece este un preparat obținut din ingrediente de calitate superioară.

Cercetarile au demonstrat că leguminoasele cu bob (lintea, mazărea, năutul, bobul, fasole, soia) au un enorm potențial în prevenția problemelor cronice de sănătate precum diabetul, bolile cardiovasculare și obezitatea, dar și în susținerea stării de sănătate în general.

Cu o tartinabilitate comparabilă cu pateurile tradiționale, cu un gust plăcut și aromat datorită ardeiului și cepei conținute, pasta tartinabilă de linte roșie reprezintă un produs sațios, sănătos și gata de consum atunci când timpul nu mai are răbdare cu tine.

Pasta tartinabilă de linte roșie cu ardei a fost realizată în colaborare cu Universitatea "Dunarea de Jos" din Galați, fiind supus rigorilor și standardelor de calitate științifice. A primit medalia de aur pentru această categorie de produse în 2017 la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva.

Ingrediente

Apă, ulei de floarea soarelui, făină de linte roșie 11%*, amidon, sare, fibră vegetală, ceapă verde, ceapă albă, extract de drojdie, paprica dulce, emulsifiant (esteri ai acidului citric), ardei roșu 0,4%. *Proveniență din UE și din afara UE. Produs sterilizat

Declaratie Nutritionala

Declarație nutrițională per 100g
Valoare energetica 935 kj/ 228 kcal
Grasimi   17.8 g
din care acizi grasi saturati   2,2 g
Glucide  10.9 g
din care zaharuri 0.7 g
Fibre 2 g
Proteine 3,3 g
Sare  1,5 g
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Seminte de susan
150gr SOLARIS

8.09 lei
Pasta vegetala din linte rosie si ardei de la SANO VITA are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 5.40 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta vegetala din linte rosie si ardei 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SANO VITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.