Plasture antireumatic termic 8 ore 13 cm x 9cm 1buc TURDA

Producator: TURDA
Brand: TURDA
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 7.21 lei
Pret remediu.ro:
6.27 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Plasture Terapeutic – Termic (antireumatic, impotriva durerii)

Dimensiuni: 13cm X 9cm

Produs certificat ISO 9001- Fabricat in Germania

Plasture termic impotriva durerilor CALITATE PREMIUM, pe baza de carbune activ si pulbere de fier,dupa desigilare, in contact cu aerul el atinge temperatura optima in maxim 30 min. si se mentine constant minim 8 ore. Emite 8 ore de caldura terapeutica in locurile unde aveti dureri. Plasturele produce caldura care relaxeaza muschii si creste circulatia de sange pentru alinarea durerilor. Plasturele incepe sa se incalzeasca imediat dupa ce a fost scos din ambalaj si ajunge pana la temperatura maxima de 62 ̊C in circa 20 minute. Acest plasture este unic in lume deoarece este singurul plasture terapeutic care isi mentine temperatura constanta timp de 8 ore.

Ideal persoanelor cu circulatie periferica deficitara, persoanelor care prin natura serviciului, trebuie sa stea mult timp in frig, femeilor in perioada menstruala, persoanelor cu dureri de spate care simt nevoia unui plus de confort termic, persoanelor care lucreaza la birou, persoanelor care sufera de anumite afectiuni (osteoartrita, spondiloza cervicala, reumatism, durere de umar, sold, genunchi, afectiuni inflamatorii cronice,degenerescenta de coloana vertebrala, artrita reumatoida), persoanelor care stau mult timp in picioare, mamelor care alapteaza, persoanelor care petrec mult timp cu copii in brate, persoanelor care lucreaza cu greutati, etc.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Boswellia
60cpr DACIA PLANT

41.29 lei
Comag plant b supozitoare 1.5 gr
10gr CONIMED

23.16 lei
Venostim
120cps FARMACLASS

46.36 lei
Plasture antireumatic termic 8 ore 13 cm x 9cm de la TURDA are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 6.27 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Remedii si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Plasture antireumatic termic 8 ore 13 cm x 9cm 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la TURDA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.