Plasturi anti-tantari aricel 1buc AMC PHARMA

Producator: AMC PHARMA SOLUTIONS
Brand: AMC PHARMA
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 6.6 lei
Pret remediu.ro:
5.74 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Este un produs revolutionar sub forma de stickere, ce se poate purta pe haine, carucior, gentute, etc. acesta eliminand un miros natural 100% alugand tantarii.
Sticker-ul  este impregnat cu o combinatie de ingrediende naturale, ulei de Citronella si ulei de Lavanda - fiind usor si convenabil de utilizat in conditii de siguranta pentru intreaga familie - actionand pana la 80 de ore!
Este un produs cu design mic, usor de transportat, este utilizabil in orice moment deci, este considerat un produs foarte convenabil.
Este un produs sigur ce poate fi folosit de toate grupele de varsta inclusiv de copii deoarece este fabricat din substante non-toxice.

Efectele pozitive ale produsului:
- Actiune 100% naturala impotriva tantarilor
- Efect imediat
- Utilizabil oriunde si oricand
- Durabil si reutilizabil

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Ulei de argan presat la rece
100ml HERBALSANA

59.83 lei
Plasturi anti-tantari aricel de la AMC PHARMA are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 5.74 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Plasturi anti-tantari aricel 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AMC PHARMA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.