Plasturi antiherpetici 15buc COMPEED

Producator: COMPEED
Brand: COMPEED
Forma prezentare: solid, 15 buc
Pret vechi: 96.38 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
88.67 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
9 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Plasturele antiherpetic COMPEED® Total Care™ pentru utilizare in timpul noptii este singurul plasture antiherpetic care actioneaza pe timpul noptii datorita particulelor de Hidrocoloid -075 si substantei calmante Tanacetum PFE™. Acesta ramane fixat pe leziune, asigurand tratamentul pe toata durata noptii, in timp ce dormiti. Plasturele Antiherpetic COMPEED® Total Care™ pentru utilizare in timpul noptii asigura un plus de ingrijire, completand tratamentul pe timp de zi: • asigura tratamentul pe toata durata noptii, pentru o vindecare rapida; • calmeaza durerea, mancarimile si umflaturile; • asigura o mai buna protectie si igiena, astfel incat leziunea sa se poata vindeca in mod optim si pe timpul noptii; • sustine procesul natural de vindecare al corpului pe durata noptii.

Plasturele Antiherpetic COMPEED Total Care™ pentru utilizare in timpul noptii completeaza tratamentul pe timp de zi al herpesului, actionand noaptea, in timp ce dormi. • Pentru cele mai bune rezultate, este recomandata folosirea in combinatie cu plasturele antiherpetic COMPEED® de zi. • Pentru tratarea optima a leziunii, plasturele se va folosi fara intrerupere pe timpul zilei si noptii, pana la vindecarea completa a
Aplicati plasturele inainte de culcare, dupa ce plasturele purtat pe timpul zilei se desprinde de pe piele.

–  Spalati-va mainile. Asigurati-va ca pielea este curata si uscata. Nu utilizati in combinatii cu diferite creme pentru ca este posibil ca plasturele sa nu mai aiba aderenta si sa nu ofere toate beneficiile tratamentului.
–  Scoateti aplicatorul din ambalaj si tineti-l de margini folosind ambele maini.
–  Trageti usor de capetele aplicatorului in directia sagetilor, pana cand partea adeziva este expusa pe jumatate.
–   Evitati sa atingeti partea adeziva a plasturelui.
–   Presati usor partea pe jumatate expusa a plasturelui pentru a-l fixa ferm pe herpes.
–  Trageti usor capatul aplicatorului inainte si inapoi pe piele cu o miscare de rotatie pana cand plasturele aluneca de pe aplicator. Puteti aplica peste plasture machiaj sau ruj.

• Daca plasturele ramane fixat si la trezire, nu este nevoie sa fie inlocuit.
• Odata ce se desprinde de pe piele, indepartati plasturele si inlocuiti-l cu plasturele antiherpetic COMPEED – Total Care™.
• Daca este nevoie sa indepartati plasturele, trageti delicat in sens paralel cu pielea.
herpesului. • Tratamentul leziunii trebuie inceput de indata ce apar primele semne ale unei eruptii, precum furnicaturile, mancarimea si senzatiile de arsura. • Cereti sfatul farmacistului sau medicului daca eruptia devine severa, daca apar iritatii si/sau daca eruptia dureaza neobisnuit de mult.

Plasturele Antiherpetic COMPEED Total Care™ pentru utilizare in timpul noptii ramane fixat pe toata durata noptii, asigurand tratamentul in timp ce dormiti.

  • in mod normal, nu este necesara inlocuirea plasturelui pe timpul noptii.
  • Plasturele contine substanta activa Tanacetum PFE™, cunoscuta pentru proprietatile sale calmante. Substanta este obtinuta din planta Tanacetum Parthenium printr-un proces patentat de extragere a constituentilor benefici si este potrivita chiar si pielii celei mai sensibile.
  • Acest plasture poate fi folosit pentru tratarea herpesului de pe buze si fata. A nu se folosi in interiorul cavitatii bucale, pe tesuturile nazale sau pentru a trata herpesul genital.
  • Depozitare: a se depozita la temperatura camerei. Nu necesita refrigerare.

Plasturele acopera rana si reduce astfel riscul contaminarii ranii. Cu toate acestea, este important sa luati urmatoarele masuri de precautie pe durata eruptiei: • Nu atingeti rana, pentru ca ati putea extinde virusul si la alte parti ale corpului sau la alte persoane. • Daca ati atins rana, spalati-va imediat pe maini. • Pe durata unei eruptii, nu va atingeti si nu va frecati ochii cu mainile. • Nu folositi la comun tacamurile, rujul, periuta de dinti, nici chiar prosopul.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Iarba-fetei

Alte produse similare

Reumax forte ROTTA NATURA
Reumax forte
ROTTA NATURA
Migractiv PRO NATURA
Migractiv
PRO NATURA
Picaturi parazitol PRO NATURA
Picaturi parazitol
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Plasturi antiherpetici de la COMPEED are un gramaj de 15gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 96.38 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Plasturi si pansamente si contine iarba-fetei. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Plasturi antiherpetici 15gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la COMPEED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre iarba-fetei:

Nu am gasit vreun articol relevant.