Polen 100gr BIOREMED

Producator: BIOREMED
Brand: BIOREMED
Forma prezentare: pulbere, 100 gr
Pret magazine: 13.7 lei
Pret remediu.ro:
11.91 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Polenul este unul dintre cele mai pretioase produse apicole, oferind organismului uman tot ceea ce are nevoie prntru a trai. Varietatea mare de plante bogate in polen fac ca albinele sa culeaga aceasta pretioasa substanta pe perioada intregului sezon apicol. Cu o compozitie chimica variabila in functie de plantele de provenienta, polenul este un aliment complet, oferind celor care-l includ in dieta zilnica, toate substantele indispensabile vietii. Este o sursa vegetala de elemente nutritive foarte bine echilibrata

In polen gasim:

  • Aminoacizi. Sunt prezenti toti aminoacizii esentiali in cantitati mari, fiind mai bogat in proteine decat oul, carnea si branzeturile. Fiind vorba de proteine vegetale usor digerabile, este util persoanelor cu afectiuni hepatice care nu pot digera carnea
  • Enzime. Polenul contine amilaza, invertaza si fosfataza, contribuind astfel la imbunatatirea metabolismului si digestiei.
  • Vitamine. In polen se regasesc atat vitamine hidrosolubile cat si liposolubile. Contine de 20 de ori mai multa vitamina A decat morcovul, si tot asemenea provitamina A. Contine toate vitaminele din grupa B in cantitati mari: B1 (tiamina), B2 (riboflavina), B3 (niacina), B5 (acid pantotenic), B6 (piridoxina), B9 (acid folic), B12 (Ciancobalamina), Vitaminele C, D, E si K.
  • Vitamina E reduce partial afectiunile provocate de bioxidul de carbon si de bioxidul de sulf, gaze care afecteaza sanatatea oamenilor din zonele urbane. Prin suplimentarea cu polen a dieteti zilnice se adauga organismului substante de baza ale acizilor nucleici, realizandu-se astfel o moderna terapie celulara necostisitoare.
  • Bioflavonoizi. Un gram de polen contine suficient rutin pentru a asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei. Rutinul mai are rol in ameliorarea respiratiei, dezintoxicarea organismului, prevenirea descompunerii vitaminelor)..
  • Grasimi. Contine in special acizi nesaturati - linol, acid linolic, acid arahidonic - care joaca un rol important in prevenirea arterosclerozei
  • Minerale. Polenul contine aproximativ 30 de minerale, printre care si magneziu, calciu, fier, potasiu, iod, seleniu, fosfor.

Polem - Proprietatile curative :

  • activeaza fenomenele de recuperare si regenerare la pacientii in convalescenta si la oamenii in varsta (sindromul senescentei)
  • amelioreaza irigatia sangvina
  • previne sau inlatura oboseala
  • stimuleaza fenomenele de crestere
  • regleaza tulburarile hormonale
  • constituie o sursa de energie vitala in epuizarea de dupa efort fizic sau intelectual
  • sustine imunitatea organismului
  • creste pofta de mancare
  • imbunatateste functiile vitale si diminueaza efectele stresului.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Polen

Alte produse similare

Ginsenmax DACIA PLANT
Ginsenmax
DACIA PLANT
Prostate optimizer JARROW FORMULAS
Prostate optimizer
JARROW FORMULAS
Colonsan fem cu… FAVISAN
Colonsan fem cu…
FAVISAN
Prostate perform NEW ROOTS
Prostate perform
NEW ROOTS
Activa 2 dizolvant… FAVISAN
Activa 2 dizolvant…
FAVISAN
Lac de unghii alb… FAVISAN
Lac de unghii alb…
FAVISAN
Lac de unghii roz… FAVISAN
Lac de unghii roz…
FAVISAN
Lac de unghii roz… FAVISAN
Lac de unghii roz…
FAVISAN
Lac de unghii verde… FAVISAN
Lac de unghii verde…
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
300gr ALBEENA

122.00 lei
Crema nutritiva cu ulei de catina
65ml PLANT ACTIV

13.25 lei
Polen de la BIOREMED are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 11.91 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Polen uscat si contine polen. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Polen 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BIOREMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.