Prezervative love plus sensation 3buc LOVE PLUS

Producator: LOVE PLUS
Brand: LOVE PLUS
Forma prezentare: solid, 3 buc
Pret magazine: 10.98 lei
Pret remediu.ro:
9.55 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Prezervative din latex natural de calitate, cu textura punctata si lubrifiant non-spermicid pentru placere sporita si siguranta. Diametru: 53 mm. De unica folosinta.

Conditii de pastrare: A se depozita in mediu uscat, ferit de lumina directa a soarelui si la temperaturi de pana la 25°. Mod de utilizare: Instructiunile de folosire corecta sunt pe pliantul din interior. Folosite corect si constant, prezervativele din latex sunt eficiente in prevenirea sarcinilor nedorite si a infectiilor cu transmitere sexuala, inclusiv HIV/SIDA. Toate prezervativele Love Plus sunt testate pentru asigurarea calitatii conform standardelor internationale (OMS, ISO 4074, CE 0120). Prezervativele Love Plus sunt triplu testate : 1. prin testare electronica 100% la producator; 2. prin controlul calitatii la producator; 3. prin controlul calitatii la un laborator independent. Nicio metoda de contraceptie nu poate oferi protectie 100%.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud
200gr ALBEENA

135.00 lei
Prezervative love plus intens
3pl LOVE PLUS

9.55 lei
Reducerea senzatiei de foame
60cps vegeta NUTRIFIC

45.00 lei
Prezervative love plus sensation de la LOVE PLUS are un gramaj de 3gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 9.55 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Prezervative love plus sensation 3gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la LOVE PLUS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.