Procombo baby 5ml VITASLIM

Producator: VITASLIM
Brand: VITASLIM
Forma prezentare: lichid, 5 ml
Pret magazine: 57.93 lei
Pret remediu.ro:
50.37 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17SPECIAL PENTRU BURTICA MICUȚULUI TĂU

CANTITATE MAXIMĂ DE CULTURI PROBIOTICE

2 miliarde în fiecare zi

EFICACITATE EXTREM DE RIDICATĂ

amestec special de tulpini probiotice elvețiene SynBalance® cu efecte dovedite clinic

DOAR 5 PICĂTURI ZILNIC- doză suficientă pentru o lună întreagă

AMESTECUL PROBIOTIC UNIC DIN PROCOMBO BABY – GRIJĂ FĂRĂ COMPROMIS

Probioticul ProCombo baby este singurul de acest tip de la noi. Formula sa conține un amestec special din trei tulpini elvețiene SynBalance®, combinate cu precizie. Fiecare tulpină este cercetată clinic și există beneficii dovedite pentru organism, iar în combinație cu celelalte două asigură o acțiune complexă și efect maxim. Datorită acestui fapt, ProCombo baby dăruiește sănătate și zâmbete pentru bebelușul sau puștiul tău.

Pentru ce varsta este potrivit? (0-12ani)

ProCombo Baby este potrivit atât pentru bebelușul vostru, cât și pentru puștii mai mari.

INDICAȚII: ProCombo Baby este o combinație specială de tulpini probiotice (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus acidophilus), care asigură menținerea echilibrului florei intestinale la sugari și copii mici și sprijină activitatea tractului gastrointestinal (TGI).
ProCombo are o influență favorabilă în următoarele situații:
• Dezechilibrul florei intestinale;
• Tulburări în activitatea tractului gastrointestinal ca urmare a tratamentului cu antibiotice;
• Indispoziții gastrointestinale;
• Întărirea sistemului imunitar.
ACȚIUNE: ProCombo Baby este o combinație de trei tulpini probiotice, care acționează sinergic. Dezvoltate de renumitulproducător elvețian Principium BSI, SynBalance® au trecut prin mai multe teste clinice pentru dovedirea calităților. Datoritărezistenței lor la mediul acid din stomac și la sărurile biliare acestea ajung intacte în intestine. Acolo se atașează și colonizează cu succes lumenul intestinal, prin urmare efectele benefice apar fără să întâmpine obstacole.
Refacerea rapidă a echilibrului microflorei intestinale. Tulburările în activitatea normală a TGI sunt cauzate cel mai adesea
de dezvoltarea excesivă a bacteriilor patogene (cauzatoare de boli) în intestine. Este demonstrat că SynBalance® Lactobacillusreuteri (LR) și SynBalance® Lactobacillus acidophilus (LA) inhibă dezvoltarea bacteriilor „rele“, ceea ce reprezintă o premisă pentru refacerea mai rapidă a echilibrului microflorei intestinale și pentru menținerea acestuia pe o perioadă îndelungată. Suplimentar,studiul in vivo efectuat indică faptul că SynBalance® LA modulează într-un mod natural flora intestinală umană, crescând cantitateade bacterii „bune“ de tip Lactobacillus și Bifidobacterium.
Evitarea efectelor adverse ale antibioticelor. Tratamentul cu medicamente puternice ascunde uneori foarte multe riscuri
asupra activității TGI (mai ales la copii). Având în vedere prezența tulpinii SynBalance® Lactobacillus rhamnosus (LRh), care esterezistentă la unele dintre cele mai răspândite antibiotice, ProCombo Baby este deosebit de adecvat pentru menținerea activitățiinormale a TGI în cazul administrării de antibiotice.
Menținerea unei bune imunități. Este puțin cunoscut faptul că 70-80% din răspunsul imunitar al organismului uman estedeterminat de TGI, adică o burtică sănătoasă înseamnă un copil sănătos. Menținând echilibrul microflorei intestinale, ProComboBaby (SynBalance® LRh, LR și LA) prezintă un efect imunomodulator și capacitatea de a menține posibilitatea naturală a organismului de a răspunde la atacuri.
MOD DE UTILIZARE: 5 picături pe zi (circa 0,17 ml).
Agitați bine flaconul înainte de utilizare. Este recomandat ca întreaga doză să se administreze deodată, la aceeași oră în fiecare zi. Dacă este posibil, cu 30 minute înainte de prima masă. Picăturile pot fi adăugate în lapte, ceai, alimente. Picăturile nu trebuie adăugate în băuturi sau mâncăruri calde.
INGREDIENTE / doză (0,17 ml = 5 picături): agent de încărcare (trigliceride cu catenă medie); amestec brevetat de lactobacilli –30,8 mg:
• Lactobacillus rhamnosus (SynBalance® LRh) ≥ 1,0 mld. UFC;
• Lactobacillus reuteri (SynBalance® LR) ≥ 0,5 mld. UFC;
• Lactobacillus acidophilus (SynBalance® LA) ≥ 0,5 mld. UFC).
antioxidant (tocoferol – extract îmbogățit).
CONTRAINDICAȚII: nu sunt cunoscute.
CONDIȚII DE PĂSTRARE: La temperatura camerei (15˚– 25˚С) într-un loc întunecat – fără a se expune la lumina directă și laumiditate mai mică de 65%. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici! După deschiderea flaconului, acesta trebuie păstratîn frigider și consumat în maximum 60 zile.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

UFC – unitate de culturi probiotice viabile, capabile să formeze colonii.

Produs in Slovenia
 

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Baby care drink
10pl SPRINT PHARMA

11.04 lei
Alinan vitamina d3 baby
10ml FITERMAN

26.84 lei
Solutie babycalm d104
30ml MAMI SI BEBE

19.55 lei
Procombo baby de la VITASLIM are un gramaj de 5ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 50.37 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Colici si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Procombo baby 5ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITASLIM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.