Propolis 10gr FAGURELE AURIU

Producator: EURO APICOLA
Brand: FAGURELE AURIU
Forma prezentare: solid, 10 gr
Pret magazine: 15.9 lei
Pret remediu.ro:
13.83 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Propolisul este compus din rasini vegetale, balsam de diferite compozitii, ceara, uleiuri eterice, fier, microelemente - cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adauga polen, flavonoide, secretii ale glandelor salivare ale albinelor. Propolisul este folosit ca biostimulator, care mareste rezistenta fizica si inlatura oboseala.
Datorita proprietatilor sale : antivirale, antitoxice si antiinflamatorii, propolisul isi gaseste tot mai multe utilizari. Este un bun stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani, taieturi si, mai ales arsuri, degeraturi. Este foarte util in vindecarea ranilor de la armele de foc, precum si in cicatrizarea operatiilor. Propolisul vindeca mucoasa bucala si este benefic in singerarile gingiilor. Balsamul de propolis protejeaza impotriva radiatiilor Roentgen si de alta natura.
La toate afectiunile pielii, in special la bataturi si cheratite, rani vechi, arsuri si micoze, locurile bolnave se pot vindeca suta la suta prin tamponare cu tinctura de propolis, aceasta avind actiune cicatrizanta, ajutind la formarea noilor tesuturi.
Alaturi de miere, propolisul este un produs al albinelor cu proprietati vindecatoare deosebite, folosit ca mijloc de aparare impotriva microbilor si mucegaiurilor datorita actiunii sale bactericide, bacteriostatice, antifungice, fapt ce previne imbolnavirea albinelor.
In decursul timpului oamenii au sesizat efectele benefice ale propolisului, iar daca la inceput s-au bazat pe intuitie, observatia efectelor sale benefice si utilizarea empirica a calitatilor sale, in ultima vreme oamenii de stiinta au cercetat compozitia biochimica a propolisului si l-au supus la numeroase studii desfasurate in laboratoare medicale si spitale.

Compozitia chimica reprezinta un cocktail de substante cu efecte terapeutice deosebite, cum sunt: derivatii flavonici, acid ferulic (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenti, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi, in functie de compozitia si specia vegetala de pe care s-a cules propolisul.
El contine in medie 55% rasini si balsamuri, 30% ceruri si 10% uleuri eterice, proportii care sunt asemanatoare pentru orice fel de propolis.
Derivatii flavonici (flavonoidele), foarte raspanditi in mediul vegetal, au foarte multe calitati terapeutice, cele mai importante fiind actiunea asupra capilarelor, asupra permeabilitatii si fragilitatii vaselor de sange (le conserva integritatea), efectul vasodilatator si hipotensiv.
De asemenea, flavonoidele au actiune benefica asupra aparatului digestiv (fluidifica bila, antimicrobian digestiv in enterite si colite), asupra sistemului endocrin (tiroida, pancreas, suprarenale), au efect antimicrobian, antiparazitar si antivirotic; toate acestea sunt urmare a structurii lor sub forma unor molecule chimice complexe, care in organism se desfac in derivati activ terapeutic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Propolis

Alte produse similare

Miere cu propolis… FAGURELE AURIU
Miere cu propolis…
FAGURELE AURIU
Tinctura de propolis… FAGURELE AURIU
Tinctura de propolis…
FAGURELE AURIU
Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT
Faringoplant DACIA PLANT
Faringoplant
DACIA PLANT
Tinctura de propolis… DACIA PLANT
Tinctura de propolis…
DACIA PLANT
Tinctura de propolis… DACIA PLANT
Tinctura de propolis…
DACIA PLANT
Tinctura de propolis DACIA PLANT
Tinctura de propolis
DACIA PLANT
Respiral forte DACIA PLANT
Respiral forte
DACIA PLANT
Tinctura tonic… DACIA PLANT
Tinctura tonic…
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Propolis de la FAGURELE AURIU are un gramaj de 10gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.83 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine propolis. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Propolis 10gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FAGURELE AURIU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.