albeena laptisor de matca

Prospect TENSOPRIL 60 cps ORGANIKA

HIPERTENSIUNE ARTERIALA, TAHICARDIE, ANGINA PECTORALA, CLAUDICARE INTERMITENTA, INSUFICIENTA CARDIACA

TENSOPRIL contine o combinatie ortomoleculara de ingrediente naturale ultra-pure care conlucreaza sinergic la controlul tensiunii arteriale si a ritmului cardiac, actionand natural pe toate canalele de reglare a acestora incuzand: beta blocant, blocant al canalelor calciului, inhibitor de angiotensina (ACE), blocant al receptorilor de angiotensina, blocant (relaxant) al sistemului nervos central, vasodilatator.

Administrarea regulata ajuta la normalizarea pe termen lung a tensiunii arteriale, fluxului sanguin si ritmului cardiac.

TENSOPRIL este recomandat  in cazurile de HTA (hipertensiune arteriala), tahicardie, ischemie, angina pectorala, claudicare intermitenta, insuficienta cardiac.

TENSOPRIL este un produs natural fara efecte secundare. Durata pana la aparitia efectelor pozitive depinde de la caz la caz. In principiu dupa 7-14 zile  se instaureaza efecte hipotensive stabile.

INGREDIENTE:

Compozitie/capsula (449,5 mg): extract din flori de Hibiscus sabdariffa PE, cu 15% antocianidine – 25 mg, extract hidroalcoolic din frunze de Coffea Arabica, cu 5% acid clorogenic – 40 mg, extract hidroalcoolic din frunze de Paducel (Crataegus laevigata) – 75 mg, GABA (acid gamma-aminobutiric) – 25 mg, extract de L-Teanina din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) – 25 mg, hexaniacinat de inositol – 75 mg, extract din fructe de Piper nigrum, cu 95% piperina – 2,5 mg, E252 (nitrat de potasiu) – 50 mg, dioxid de siliciu – 55 mg, capsula vegetala – 77 mg.

Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori, arome sau coloranti artificiali.

ADMINISTRARE:

Doza recomandata, numai pentru ADULTI: 1- 2 capsule pe zi, dupa nevoie sau cum va recomanda medicul. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

ATENTIONARI :

Acest supliment poate duce la scaderea tensiunii arteriale. Consultati medicul daca administrati medicamente hipotensoare sau alte suplimente care pot scadea tensiunea arteriala.

RECOMANDARE:

Intrucat sarea consumata in exces conduce la retentia apei si in consecinta la cresterea tensiunii arteriale, la hipertensivi se recomanda un consum moderat de sare.61.07 lei
IN STOC