Prostate Protekt Forte 60cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 144.11 lei
Pret remediu.ro:
125.31 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
12 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Prostate Protekt Forte este un supliment alimentar premium care conține o formulă ortomoleculară complexă deosebit de benefică pentru îmbunătățirea sănătății și a funcționalității prostatei.

Prostata este o glandă fibromusculară care face parte din sistemul reproducător masculin. Este localizată sub vezica urinară. Înconjoară uretra, tubul prin care urina este transportată de la vezica urinară către penis. Are un rol deosebit de important în activitatea sexuală și în reproducere, aceasta secretând o parte semnificativă din fluidele ejaculate, fluide fără de care sperma nu ar fi normală iar spermatozoizii nu ar fi viabili. Nu cântărește mai mult de 30 de grame, dar pe măsură ce bărbatul înaintează în vârstă, din diverse cauze, de la mărimea unei castane, cât este până în vârsta de 25 de ani, prostata poate ajunge la mărimea unei lămâi mari, la bărbații peste 50-60 de ani.

Adenomul de prostată, cunoscut și sub denumirea de hipertrofie prostatică benignă sau hiperplazie benignă de prostată (HPB), apare în momentul în care prostata a crescut prea mult în dimensiune. La început, simptomele asociate cu prostata mărită sunt destul de ușoare, dar se pot agrava dacă nu sunt ameliorate sau tratate la timp.
Factorii care pot crește riscul de apariție a adenomului de prostată pot fi: vârsta (apare după vârsta de 40 de ani), ereditatea (poate fi transmis de la tată, de pildă), stilul de viață nesănătos (sedentarismul și obezitatea sunt factori favorizanți, dar nu numai), anumite boli (diabetul, bolile cardiovasculare, etc.), anumite medicamente (exemplu: beta-blocantele), tulburări hormonale (dezechilibrarea raportului dintre testosteron și estrogen; după o anumită vârstă estrogenul crește iar testosteronul scade).
Cele mai frecvente simptome ale adenomului de prostată sunt: început ezitant al urinării, jet urinar cu presiune foarte slabă, jet urinar intermitent, picurare la finalul urinării, urinare prelungită mult prea mult, senzație de golire incompletă a vezicii, nevoie urgentă de a urina, nevoie frecventă de a urina, urinare frecventă pe timpul nopții, scurgerea unor picături de urină pe haine înainte de a ajunge la baie (pseudoincontinență).

Cele mai frecvente probleme asociate cu adenomul de prostată sunt: îngustarea uretrei, modificarea actului micțional (urinarea), retenția de urină și golirea incompletă a vezicii urinare. Netratarea adenomului poate conduce în timp la complicații precum: blocarea fluxului urinar și imposibilitatea de a urina, infecții urinare, pietre la rinichi, urinare cu sânge, infecții renale, deteriorarea vezicii urinare.

 Prostatita, pe de altă parte, constă în inflamarea prostatei (infecțioasă sau non-infecțioasă), cauzând adesea: durere, usturime sau disconfort la urinare, sânge în urină (hematurie), urinări frecvente inclusiv pe timpul nopții, durere în zona abdominală, lombară, a perineului, la nivelul testiculelor sau chiar a penisului, ejaculare dureroasă și chiar febră, frisoane și stare generală de rău. O parte din simptomatologia prostatitei este asemănătoare cu cea a adenomului de prostată.
Factorii care pot crește riscul de apariție a prostatitei pot fi: vârsta (bărbații cu vârsta peste 30 de ani sunt cei mai expuși), infecțiile de vezică urinară (pot induce prostatită bacteriană), traumatismele în zona pelviană, dar nu numai.
Netratată, prostatita poate conduce în timp la complicații precum: epididimita, bacteriemie, abces prostatic, infertilitate.CUM ÎȚI DAI SEAMA
Dacă răspunzi DA la cel puțin UNA dintre întrebările de mai jos înseamnă că ai o problemă la prostată:

 • Când vrei să urinezi, nu o faci imediat, ci ai un început ezitant al urinării?
 • Jetul de urină este foarte slab, fără presiune?
 • Jetul de urină este intermitent, are întreruperi?
 • Când simți că trebuie să urinezi, nu poți amâna, ci trebuie să o faci imediat?
 • Urinezi mult prea des deși nu bei apă în exces?
 • Îți pătezi hainele de urină înainte să ajungi la baie să urinezi?
 • Te încordezi pentru a putea începe să urinezi?
 • Ai dureri puternice pe care le resimți în timpul erecției și al ejaculării?
 • Ai dificultăți de urinare iar urinarea este dureroasă?
 • După ce ai urinat, ai senzația că nu ai terminat, că mai aveai de eliminat urină din vezică?
 • Te scoli noaptea să urinezi?


Suplimentul premium Prostate Protekt Forte este cel mai indicat remediu naturist pentru tine. Față de celelalte suplimente de pe piață, acesta are un conținut mai mare de fitosteroli, extract standardizat de Pygeum, extract de Polen Graminex Cernilton® și adaos de Boron, Vitamina B6, Boswellia, Oleuropeină, Goldenseal, DIM, Indole-3-Carbinol și piperină (aceasta din urmă mărind biodisponibilitatea și absorbția tuturor ingredientelor din formula ortomoleculară), printre altele. Rezultatele benefice încep să se observe după minim 3 zile de administrare: fluxul urinar se mărește, creșterea prostatei este stopată, este eliminată nevoia de a urina frecvent, fertilitatea este îmbunătățită, somnul nu mai este întrerupt noaptea de urinări, etc.
CUM ACȚIONEAZĂ PROSTATE PROTEKT FORTE
 • prin conținutul de fitosteroli (betasitosterol, campesterol și stigmasterol), ca de altfel și de acizi grași (45%, din palmier pitic), inhibă 5-alfa-reductaza și blochează astfel conversia testosteronului liber în DHT (dihidrotestosteron), DHT-ul fiind creditat ca una dintre cauzele care stau la baza declanșării cancerului de prostată; de asemenea, îmbunătățește funcțiile prostatei, ajută la optimizarea hormonală, scade inflamația și îmbunătățește funcția urinară.
  Palmierul pitic este o specie de palmier de talie mică ce crește în statele americane Florida și Texas, în Mexic (Yucatan) și pe unele insule din Caraibe.Palmier Pitic

 • prin conținutul de extract standardizat din scoarță Pygeum (cireș african), tonifiază prostata, reduce durerea și inflamația prostatei, ca de altfel și incontinența și frecvența urinării.

 • prin conținutul de pulbere din rădăcină de Goldenseal, este un antibiotic natural, ajutând la tratarea infecțiilor prostatei. Berberina, un alcaloid din rădăcina de Goldenseal, are proprietăți puternic antiinfecțioase, antibacteriene, antivirale, antifungice și antiparazitare.
  Goldenseal (Hydrastis canadensis) este o plantă medicinală originară din sud-estul Canadei și estul Statelor Unite ale Americii.

 • prin conținutul de Oleuropeină (extrasă din frunze de măslin), stimulează puternic sistemul imunitar, crește capacitatea de apărare a organismului, reduce stresul oxidativ și inflamația și are proprietăți antiinfecțioase.Frunze de masline

 • prin conținutul de pulbere din rădăcină de Urzică (Urtica dioica), îmbunătățește funcționalitatea per ansamblu a prostatei. Urzica acționează sinergic cu Pygeum și Palmierul pitic și influențează benefic metabolismul hormonilor sexuali masculini. De asemenea, stopează dezvoltarea excesivă a celulelor prostatei.

 • prin conținutul de extract din semințe de Dovleac (Curcubita pepo), micșorează în volum prostata, îmbunătățește fluxul urinar și reduce inflamația.

 • prin conținutul de extract din rășină de scoarță de Boswellia (cu 65% acid boswellic), este un puternic antiinflamator. În plus, acidul boswellic, în cadrul studiului Cancer Res. 2009 Jul 15; 69(14): 5893–5900, s-a dovedit a inhiba creșterea tumorii de prostată prin suprimarea receptorului factorului de creștere a endoteliului vascular (VEGF).

Rasina de boswellia

 • prin conținutul de extract din polen Graminex Cernilton®, îmbunătățește marcant sănătatea și funcționalitatea prostatei. Folosit cu succes de peste 40 de ani în Europa și Asia, Cernilton este o combinație de extracte din polenul a mai multe plante, printre care și Secară (Secale cereale). Descoperit în Suedia, acest amestec s-a dovedit a fi remarcabil de eficient în tratamentul hipertrofiei prostatice benigne (HPB), dar și al prostatitei cronice. Rezultatele studiilor clinice (realizate pe oameni) efectuate cu Cernilton: Elist J., 2006 (dublu-orb, cu placebo), Cai T, 2014, Iwamura H, 2015, Wagenlehner FM., 2009 (dublu-orb, cu placebo), respectiv S. Duikiewicz, 1995, atestă o îmbunătățire marcantă a simptomelor prostatitei, o reducere semnificativă a cantității de urină reziduală, a volumului și congestiei prostatei și o îmbunătățire substanțială a debitului urinar. Efectul anticongestiv al Cernilton conduce la o reducere marcantă a volumului prostatei, bazându-se pe inhibarea biosintezei de prostaglandină și leucotriene. Activitatea enzimelor 5-lipoxigenază și ciclooxigenază este substanțial redusă. Se inhibă cascada arahidonică, inhibarea acesteia de către Cernilton prevenind edemul și fibroza țesutului intraprostatic.

 • prin conținutul de Indole-3-Carbinol și DIM (diindolilmetan), inhibă proliferarea celulelor canceroase și le induce apoptoza (moartea programată), având astfel un efect anticancerigen; echilibrează metabolismul estrogenilor; ajută la reducerea metaboliților estrogenici nocivi (16-alfa-hidroxiestronă) și la creșterea metaboliților estrogenici benefici (2-hidroxiestronă și 2-hidroxiestradiol), promovând astfel un raport optim între aceștia; posedă activitate antagonist estrogenică (reduce atașarea estrogenilor de receptorii estrogenici din prostată).

 • prin conținutul de extract din frunze uscate de Rozmarin, este puternic antioxidant. În plus, polifenolii (acidul carnosic și carnosolul, de pildă) din frunzele de rozmarin sunt intens studiați în prezent, ultimele cercetări, precum aceasta Front Pharmacol. 2013; 4: 29, sugerând că aceștia, pe de o parte, reduc riscul de apariție a cancerului de prostată la persoanele care consumă regulat rozmarin, iar pe de altă parte, inhibă cancerul de prostată prin promovarea apoptozei și inhibarea căii critice de semnalizare PI3K / Akt, care este un regulator important al supraviețuirii celulelor tumorale.

Rozmarin

 • prin conținutul de L-Alanină, Glicină, Acid L-Glutamic, zinc, seleniu, vitaminele B6 și D3, Boron și Licopen, ajută la îmbunătățirea sănătății și integrității morfo-funcționale a prostatei, prezintă acțiune antiinflamatorie și antioxidantă, întărește sistemul imunitar și tonifică prostata. Zincul, Seleniul și Boronul sunt minerale esențiale pentru funcționarea normală a prostatei.

 • prin conținutul de Piperină (extrasă din Piper nigrum), mărește biodisponibilitatea tuturor ingredientelor formulei ortomoleculare și le crește absorbția în organism.

 

 

PROSTATE PROTEKT FORTE se recomandă ca ADJUVANT în
 • Adenom de prostată (hipertrofie prostatică benignă / hiperplazie benignă de prostată);
 • Prostatită acută bacteriană;
 • Prostatită cronică bacteriană;
 • Prostatită cronică non-infecțioasă (sindromul durerii cronice pelvine);
 • Prostatodinie (sau Prostatidina);
 • Infertilitate (cauzată de prostatită);
 • Libidou scăzut și disfuncție erectilă (impotență), cauzate de prostatită;
 • Cancer de prostată (dacă este administrat împreună cu Salvestrol Platinum).COMPOZIȚIE PROSTATE PROTEKT FORTE 60CPS PROVITA NUTRITION2 capsule conțin:

Ingrediente medicinale:
Fitosteroli (80% betasitosterol, campesterol, stigmasterol): 150 mg;
Extract standardizat din fructe de Palmier Pitic (Saw Palmetto, Serenoa Repens; 45% acizi grași): 100 mg;
Extract standardizat din scoarță de Pygeum (Prunus africana, 12% fitosteroli): 100 mg;
Pulbere din rădăcină de Goldenseal (Hydrastis canadensis): 50 mg;
Extract standardizat 10:1 din frunze de Măslin (Olea europaea, 15% Oleuropeină): 40 mg, echivalent cu 400 mg;
Pulbere din rădăcină de Urzică (Urtica dioica): 100 mg;
Extract 10:1 din semințe de Dovleac (Curcubita pepo): 40 mg, echivalent cu 400 mg;
Extract din rășină din scoarță de Boswellia (Boswellia serrata, 65% acizi boswelici (Boswellin)): 100 mg;
Extract 20:1 din Polen (Graminex Cernilton®): 50 mg, echivalent cu 1000 mg;
DIM (diindolilmetan): 5 mg;
Indole-3-Carbinol: 5 mg;
Piperină (Piper nigrum): 10 mg;
Extract 4:1 din frunze uscate de Rozmarin (Rosmarinus Officinalis): 40 mg, echivalent cu 160 mg;
Licopen, extras din Tomate (Solanum Lycopersicum): 8 mg;
Oxid de Zinc: 30 mg (300% *VNR);
Seleniu (din selenometionină): 100 mcg (182%);
Bisglicinat de Cupru: 4 mg (400%);
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină): 10 mg (714%);
Vitamina D3 (colecalciferol, din usuc de pe blană de oaie): 25 mcg (500%);
Boron (din borat de sodiu): 700 mcg;
L-Alanină: 30 mg;
Glicină: 30 mg;
Acid L-Glutamic: 30 mg.
*
VNR – Valori Nutriționale de Referință conform Regulamentului (UE) nr.1169/2011.


Ingrediente non-medicinale:
fosfat tricalcic, dioxid de siliciu, ascorbil palmitat, stearat de magneziu vegetal, gelatină, dioxid de titan, albastru briliant.
NU CONȚINE: produse lactate, ouă, gluten, soia,  grâu, porumb, fermenți, nuci, îndulcitori, arome sau  coloranți artificiali.
PRODUCĂTOR: Provita Nutrition and Health Inc., Canada.MOD DE ADMINISTRARECURATIV: Se administrează 1 capsulă de două ori pe zi, dimineața și la prânz. Administrați în timpul mesei sau imediat după masă pentru a reduce la minim eventualele deranjamente stomacale.
Se poate administra și preventiv de către toți bărbații cu vârsta de peste 30 de ani (1 capsulă pe zi).
PENTRU EFECT ANTIINFLAMATOR MĂRIT: se administrează împreună cu Serra Plus Serapeptază.
PENTRU EFECT ANTIINFECȚIOS ȘI MAI PUTERNIC:
se administrează împreună cu Ulei de Oregano Sălbatic Forte.
PENTRU CANCER DE PROSTATĂ:
se administrează împreună cu Salvestrol Platinum.

 

CONTRAINDICAȚII și ATENȚIONĂRIA nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente.
A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau a terapeutului.
A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
Consultați medicul înainte de utilizare dacă suferiți de cancer de prostată.
Anumite persoane (hipersensibile) pot resimți tulburări gastrointestinale ușoare precum: greață, senzații de vomă, arsuri stomacale, diaree, dureri abdominale. Stopați administrarea produsului.
Dacă dezvoltați alergie la vreun ingredient al suplimentului, stopați administrarea.
Administrați suplimentul la distanță de minim 2 ore de medicamentele alopate. Piperina conținută de Prostate Protekt Forte mărește absorbția intestinală a celorlalte medicamente, fie ele alopate, fie naturiste.
Dacă simptomele persistă sau se agravează consultați medicul.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Fitosteroli150.00mg
Palmier pitic100.00mg
Pygeum (prunus africana)100.00mg
Goldenseal50.00mg
Extract de frunze de maslin40.00mg
Radacina de urzica100.00mg
Seminte de dovleac40.00mg
Boswellia100.00mg
Polen graminex cernilton50.00mg
Indole-3 carbinol5.00mg
Dim (diindolilmetan)5.00mg
Piperina10.00mg
Rozmarin40.00mg
Licopen8.00mg
oxid de zinc30.00mg
Seleniu100.00μg
Bisglicinat de cupru4.00mg
Vitamina b610.00mg
Vitamina d325.00μg
Borax700.00μg
L-alanina30.00mg
Glicina30.00mg
L-acid glutamic30.00mg

Alte produse similare

Prostate optimizer JARROW FORMULAS
Prostate optimizer
JARROW FORMULAS
Saw palmetto JARROW FORMULAS
Saw palmetto
JARROW FORMULAS
Germeni de grau SOLARIS
Germeni de grau
SOLARIS
Natural statine… HYPERICUM
Natural statine…
HYPERICUM

Parerile clientilor

Sunt la al treilea flacon, Simt o oarecare ameliorare. Mai am cumparat unul. Să văd după.
scrisa de Vincentiu / 15.10.2021 10:14
Sunt la 1/2din al doilea flacon și încă nu văd o îmbunătățire
scrisa de Vincentiu / 12.08.2021 15:22
Pentru mine acest produs este eficient si recomand achizitia lui.
scrisa de Lucian / 01.07.2021 09:36
Nu recomand
La mine nu a avut nici un efect benefic ,un medicament scump si cu efect 0 .
scrisa de Gidofalvi Csaba / 19.06.2021 17:42
Da
Foarte bun
scrisa de Fanel / 15.06.2021 23:14
Foarte bun !
scrisa de Marius / 18.04.2021 15:26
Excelent.
scrisa de Lucian V. / 09.04.2021 21:12
Cunosc bine acest produs, si îl cumpar periodic pentru-ca simt ca are capacitatea de a sustine sanatatea prostatei impreuna cu o medicatie adecvata. Am folosit in timp mai multe produse care m-au dezamagit. Este de calitate si bine conceput.Rezultatele bune se obtin in timp; deci trebuue administrat cu rabdare.
scrisa de TUDOREL / 13.12.2020 01:25
Super
scrisa de Radu / 19.11.2020 17:08
bun, bun, bun
bune, cu psa normalizat multumesc pentru informatii, am aflat noutati
scrisa de Nuta Gabriel / 30.07.2020 23:27
Bune!
scrisa de Vintila / 23.07.2020 22:16
Este prematur sa-mi spun parerea. Oricum, serviciile Dvs. au fost de nota 10!
scrisa de Vintila / 31.05.2020 23:06
Produsul a fost livrat rapid si in condiții perfecte. Am facut o cura prelungita ( 60 de zile), cu o ameliorare a efectelor negative in primele saptamani, dupa care efectul s-a diminuat treptat si a trebuit sa il administrez periodic cu un un medicament (omnic) la care doream sa renunt pentru efectele secundare suparatoare (ameteli). Din pacate nu determina, cel puțin in cazul meu, scaderea efectelor negative ale prostatei astfel incat sa nu mai devina suparatoare.
scrisa de Teodor / 08.02.2020 08:35
Foarte bun. Efectele se simt. Il recomand cu toata responsabilitatea. Nota maxima.
scrisa de Stefan-Lucian / 07.07.2019 19:58
scrisa de / 25.01.2019 13:26
scrisa de / 17.05.2017 16:11

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

87.47 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
100gr ALBEENA

105.00 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

72.29 lei
Prostate Protekt Forte de la PROVITA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 125.31 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Suplimente pentru el si contine fitosterolipalmier pitic, pygeum (prunus africana), goldenseal, extract de frunze de maslin, radacina de urzica, seminte de dovleac, boswellia, polen graminex cernilton, indole-3 carbinol, dim (diindolilmetan), piperina, rozmarin, licopen, oxid de zinc, seleniu, bisglicinat de cupru, vitamina b6, vitamina d3, borax, l-alanina, glicina, l-acid glutamic, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Prostate Protekt Forte 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre fitosteroli:

Nu am gasit vreun articol relevant.