Prosthyroid 120cps INDIAN HERBAL

Producator: INDIAN HERBAL
Brand: INDIAN HERBAL
Forma prezentare: capsule, 120 buc
Pret vechi: 202.71 lei
- 3%
Pret remediu.ro:
196.63 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Prosthyroid este un produs special conceput pentru a regla functia tiroidiana si a reface echilibrul hormonal tiroidian.  Reglarearea functiei glandei tiroide elimina starile de depresie, oboseala, incetinire intelectuala, scaderea libidoului si a ritmului cardiac.

Favorizeaza normalizarea metabolismului, optimizarea greutatii, imbunatatirea circulatiei sanguine, redobandirea unui nivel inalt de energie si vitalitate, reglarea ciclului menstrual, cresterea apetitului sexual, imbunatatirea fertilitatii (in cazul femeilor), eliminarea crampelor musculare si diminuarea raguselii.

Sustine preintampinarea fluctuatiilor emotionale si schimbarilor de dispozitie cauzate de o proasta functionare a glandei tiroide (iritabilitate, anxietate, nervozitate). Ajuta la inlaturarea starii de confuzie si lentoare mentala, precum si la optimizarea randamentului intelectual.

Prosthyroid nu contine hormoni, fiind un produs 100% natural, lipsit de efecte secundare. Plantele din componenta produsului actioneaza asupra tiroidei, in scopul normalizarii secretiei de hormoni proprii si stimularii functiei organismului de asimilare si metabolizare a iodului din alimente.

De asemenea, Prosthyroid este recomandat persoanelor care sufera de afectiuni ale prostatei (adenom, prostatita, marirea in volum a prostatei).

Indicatii:
-Dezechilibru hormonal tiroidian
-Noduli tiroidieni
-Metabolism incetinit
-Fluctuatii ale starii emotionale
-Randament intelectual scazut
-Afectiuni ale prostatei

INTERZIS SPORTIVILOR!

Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Ingrediente: Bauhinia variegata (scoarta) 50 mg, Crataeva nurvala (scoarta) 50 mg, Asparagus racemosus (radacina) 50 mg, Plumbago zeylanica (radacina) 50 mg, Aegle Marmelos (fructe) 50 mg, Solanum xanthocarpum (planta intreaga) 50 mg, Caesalpinia bonducella (seminte) 50 mg, Coltii babei (fructe) 40 mg, Boerrhaavia diffusa (radacina) 40 mg, Shilajit 35 mg, Fagonia arabica (planta intreaga) 35 mg, excipient: gelatina (capsula).

Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate 2 capsule, de 2-3 ori pe zi, inainte de masa.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Orhidee galbena50.00mg
Varuna50.00mg
Shatavari50.00mg
Plumbago zeylanica50.00mg
Aegle marmelos50.00mg
Kantakari50.00mg
Bondoc50.00mg
Coltii-babei40.00mg
Punarnava40.00mg
Shilajit35.00mg
Dhamasa35.00mg

Alte produse similare

Herbo prostat INDIAN HERBAL
Herbo prostat
INDIAN HERBAL
Prosthyroid INDIAN HERBAL
Prosthyroid
INDIAN HERBAL
Prostatosalm, protector… AYURMED
Prostatosalm, protector…
AYURMED

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Osteo repair
60cps INDIAN HERBAL

51.13 lei
Pancreas stimulent
60cps INDIAN HERBAL

51.13 lei

30cps ROTTA NATURA

20.19 lei
Prosthyroid de la INDIAN HERBAL are un gramaj de 120cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 202.71 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Suplimente pentru ea si contine orhidee galbenavaruna, shatavari, plumbago zeylanica, aegle marmelos, kantakari, bondoc, coltii-babei, punarnava, shilajit, dhamasa, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Prosthyroid 120cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la INDIAN HERBAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre orhidee galbena:

Nu am gasit vreun articol relevant.