•
Stevia este un indulcitor natural care stabilizeaza cantitatea de zahar din circuitul sangvin, are zero calorii, iar produsele alimentare pot fi indulcite intr-un mod natural si sanatos.
Sugestii de preparare, usor si rapid: 1. Tort de ciocolata: Pentru blat se amesteca: - 100 grame de Proteină de mazare cu stevie - 2 oua - 20 grame cacao - 250 ml apa - stafide, coji de portocale confiate Amestecul se pune la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu fulgi de ovaz, timp de 20 de minute la 150°C. Pentru crema: In 500 ml de apa clocotita se amesteaă 100g proteina timp de 2 minute. Se ia de pe foc si se adauga 20g cacao pudra, 1 lingura de ulei de cocos si se omogenizeaza cu mixerul. Se taie blatul, se insiropeaza si se aplica crema atat intre straturi precum si la exterior. 2. Clatite dietetice: Se mixeaza la blender: - 50 grame de Proteina de mazare cu stevie - 3 oua - 3 linguri cu ulei de cocos - 300 ml apa minerala Din amestecul obtinut se prajesc clatitele intr-o tigaie incinsa unsa cu putin ulei. Clatitele preparate se servesc cu dulceata.
Ingrediente Proteina de mazare (95%), steviozida (5%). Contribuie la - proteina de mazare este foarte bine tolerata de sistemul digestiv (nu produce gaze sau balonare) si este usor asimilata in tesutul muscular; - proteina de mazare furnizează doza zilnica de proteine necesare pentru construirea muschilor (bodybilding, culturism), tesutului sanatos si a oaselor; - proteina din mazare ofera o sursa alternativa excelenta de proteine pentru oricine, fiind ideala pentru vegetarieni si vegani sau pentru persoanele care tin diete restrictionate (fara gluten, soia sau produse lactate) si pentru perioadele de post; - mazarea are un continut mic de grasimi si calorii si contine o multime de proteine, fibre si substante hranitoare; - nu prezinta risc de crestere in greutate sau de toxicitate.