Ps-50 fosfatidilserina 60cps ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 128.09 lei
Pret remediu.ro:
111.38 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Fosfatidilserina (PS) este o substanta solubila in grasimi, facand parte din clasa fosfolipidelor. Fosfolipidele sunt componente necesare ale membranei celulare. Fosfatidilserina se gaseste in concentratie mare in creier si este necesara pentru functia mintala a creierului. Fosfatidilserina se gaseste doar in cantitati mici in alimentatia normala. Mici cantitati de Fosfatidilserina se pot gasi in lecitina. Adultii peste 50 de ani sunt cei mai predispusi la deficienta de Fosfatidilserina. Daca apare o deficienta, aceasta nu poate fi corectata prin alimentatie.

Fosfatidil Colina (o componenta a produsului PS-50) este importanta pentru compozitia normala si repararea celulei. Fosfatidilcolina este precursorul major al unui nutrient esential, Colina. Colina este, la randul ei, precursorul in sinteza substantei neurotransmitatoare, acetilcolina care este motorul functiei mintale.

Studiile clinice au aratat ca PS imbunatateste radical functia cognitiva la adulti, in special in cazul persoanelor care sufera de probleme de memorie sau au dificultati cu invatatura. PS opreste procesul de imbatranire al creierului, iar daca este administrata constant s-a constatat ca reverseaza multe din efectele acestui proces degenerativ.

Actiune
Complexul imbogatit de Fosfolipide esentiale opreste si reverseaza procesul de imbatranire la nivelul creierului si mareste capacitatea de activitate cerebrala.

Cine are nevoie?
persoanele bolnave de:
- Alzheimer (dementa);
- Deficiente cerebrale cauzate de procesul de imbatranire;
- Senilitate;
- Sechele dupa congestii cerebrale care au rezultat in deficiente cognitive si de memorie;
- Deficiente cognitive si de memorie;
- Deficiente la invatatura (intelegere, memorie recenta);
- Activitate cerebrala redusa – o serie de simptome legate de functiile cerebrale, cum ar fi afectarea memoriei recente, confuzia, modificarea comportamentului social;
- Lipsa de initiativa, tulburari afective si somatice, care pot fi asociate cu o circulatie cerebrala redusa si cu imbatranirea; in cazuri de pierdere a memoriei si deficiente cognitive;
- Adulti, elevi si studenti cu probleme de memorie recenta sau indepartata sau supusi la solicitari sustinute ale memoriei (examene, activitate intelectuala intensa;
- Il pot administra toate persoanlele care doresc sa-si mentina o minte ascutita si o memorie buna.

Se pare ca Fosfatidilserina mareste numarul de locuri receptoare neurotransmitatoare din creier. De aceea, luata in doze mai mari, de 100 mg de 3 ori pe zi, Fosfatidilserina imbunatateste functia mintala la bolnavii de Alzheimer (dementa) sau cei care au suferit traume in urma unor accidente circulatorii cerebrale (congestie cerebrala).

Compozitie
/ capsula (815,90 mg): fosfatdilserina (din 72 mg fosfatidilserina 70% din lecitina din Soia/Glycine hispida imbogatita) – 50 mg; faina de Orez-brun – 620 mg; stearat de magneziu – 15 mg; dioxid de siliciu coloidal – 5 mg; capsula (gelatina) – 125 mg.
Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, indulcitori artificiali, fermenti, grau sau gluten.

Administrare
Afectiuni usoare si medii: 1-2 capsule pe zi cu mancare.
Afectiuni grave (Dementa senila avansata, Congestie cerebrala): dozaj de soc pana la 6 capsule pe zi cu mancare.

Acest produs contine:

Fosfatidilserina50.00mg

Alte produse similare


Ps-100 - phosphatidylserine
ORGANIKA

Neuro optimizer
JARROW FORMULAS

Memory max
COSMOPHARM

Phosphatidyl serine
PRO NATURA

Neurovert
SUN WAVE PHARMA

Neuro maxx
SPRINT PHARMA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


10ml SONNENTOR

31.62 lei

10ml SONNENTOR

28.45 lei

10ml SONNENTOR

28.45 lei

10ml SONNENTOR

28.45 lei

10ml SONNENTOR

31.62 lei

Citeste despre fosfatidilserina:

Nu am gasit vreun articol relevant.