Pudra de turmeric 110gr SPRINGMARKT

Producator: ADAMS VISION
Brand: SPRINGMARKT
Forma prezentare: pulbere, 110 gr
Pret magazine: 15.79 lei
Pret remediu.ro:
13.73 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Principalul component al turmericului este curcumina. Curcumina este un polifenol cu proprietati puternice antioxidante, este capabila sa neutralizeze radicalii liberi si substantele chimice din corp. Curcumina intareste sistemul imunitar si are capacitatea de a preveni bolile cardiovasculare.  Stimuland ficatul si vezica biliara, curcumina imbunatateste in mod considerabil digestia.

Proprietatile terapeutice multiple si neasteptate ale curcumei au fost descoperite de foarte multa vreme in medicina traditionala chineza si indiana si intarite de numeroase studii stiintifice.

Mai mult decat atat, curcuma regularizeaza functia bilei si protejeaza organismul impotriva colesterolului „rau”, jucand un rol important in diminuarea colesterolului din sange. Prin acest mod, se evita astfel aparitia bolilor degenerative ale arterelor.

Curcuma reprezinta un adevarat purificator al sangelui, contribuind astfel la fluidificarea sangelui si la stimularea producerii de globule rosii, prevenind astfel accidentele cardio-vasculare.

Produsul este procesat  intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza mustar, nuci, alune, seminte de susan.

Turmericul poate fi utilizat si in alte scopuri, cum ar fi cel cosmetic. Este un ingredient ideal pentru infrumusetarea tenului! O idee grozava este adaugarea turmericului in masca de fata sau poti sa faci o masca de fata acasa preparata.

Administrare
Se adauga in supe, tocante,orez, la preparatele din legume, sosuri si salate. Poate fi folosit ca inlocuitor mai ieftin al sofranului.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Turmeric100.00%

Alte produse similare

Pudra de turmeric SPRINGMARKT
Pudra de turmeric
SPRINGMARKT
Pudra de turmeric SPRINGMARKT
Pudra de turmeric
SPRINGMARKT
Normocolesterol… DACIA PLANT
Normocolesterol…
DACIA PLANT
Sirop Biosept cu… MAMI SI BEBE
Sirop Biosept cu…
MAMI SI BEBE
Biosept pentru… MAMI SI BEBE
Biosept pentru…
MAMI SI BEBE
Meridian ficat STEAUA DIVINA
Meridian ficat
STEAUA DIVINA
Curry SOLARIS
Curry
SOLARIS
Curcumin ORGANIKA
Curcumin
ORGANIKA
Curcumin forte… ROTTA NATURA
Curcumin forte…
ROTTA NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Sirop calmotusin
200ml DACIA PLANT

33.49 lei
Pudra de turmeric de la SPRINGMARKT are un gramaj de 110gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.73 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Condimente si mirodenii si contine turmeric. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pudra de turmeric 110gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SPRINGMARKT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.