Pycnogenol 30 mg 30cps SOLGAR

Producator: ISO PLUS NATURAL PRODUCTS
Brand: SOLGAR
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 166.75 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
155.08 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
16 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pycnogenol® este un extract din scoarța pinului mediteranean (Pinus pinaster), ce crește în sud-vestul Franței. Reprezintă o sursă naturală și concentrată de proantocianidine derivate din plante, un complex de flavonoide naturale și alte componente biologic active. Pycnogenol® este un antioxidant. În plus, acest compus unic contribuie la sănătatea sistemului circulator, a încheieturilor și pielii. 

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) până la două (2) capsule vegetale pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Fiecare capsulă vegetală asigură:
Extract pudră din scoarță de pin mediteranean (Pycnogenol®) (Pinus pinaster) 30 mg,
agenți de încărcare (celuloză microcristalină), capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), extract uscat din scoarță de Pin-maritim (Pycnogenol®) (Pinus pinaster) 30mg, agenți antiaglomeranți (acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal).

Ingrediente / capsulă vegetală: agenți de încărcare (celuloză microcristalină), capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), extract uscat din scoarță de Pin-maritim (Pycnogenol®) (Pinus pinaster) 30mg, agenți antiaglomeranți (acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal). Produsul poate fi consumat de vegani. Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten și produse lactate, conservanți, îndulcitori, arome sau coloranți artificiali.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Pycnogenol30.00mg

Alte produse similare

Pycnogenol 100… SOLGAR
Pycnogenol 100…
SOLGAR
Pycnogenol KAL
Pycnogenol
KAL
Pycnogenol 25mg NATURAL FACTORS
Pycnogenol 25mg
NATURAL FACTORS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ginseng rosu korean
100cps ORGANIKA

127.57 lei
Sare amara a077
40gr FAVISAN

9.51 lei
Bio-active q10 gold 100mg
30cps PHARMA NORD

89.47 lei
Pycnogenol 30 mg de la SOLGAR are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 166.75 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Circulator si contine pycnogenol. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pycnogenol 30 mg 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLGAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre pycnogenol:

Nu am gasit vreun articol relevant.