Quercetin 30cps ZENYTH

Producator: ZENYTH PHARMACEUTICALS
Brand: ZENYTH
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 59.26 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
53.93 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere:

Quercetin este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, respirator, cardiovascular, pentru reducerea stresului oxidativ, inflamației și a manifestărilor alergice (în special în sfera sistemului respirator – astm bronșic, rinită alergică).

Quercetin este un flavonoid, care se găsește în mod natural în fructe și legume crude (ardei, ceapă, sparanghel, roșii, broccoli, cireșe, mere, struguri). Quercetina este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice. În suplimentele alimentare, quercetina are, de asemenea, proprietăți antiinflamatoare și antihistaminice. În plus, contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, reduce fragilitatea capilarelor și protejează vasele de sânge, favorizează scăderea colesterolului. Quercetina are și proprietăți anti-aging, contribuind la menținerea sănătății pielii, creierului și inimii.

Beneficii:

  • Întărirea sistemului imunitar.
  • Diminuarea reacțiilor alergice (astm bronșic, rinită).
  • Protecție antioxidantă.
  • Sănătatea sistemului respirator.
  • Reducerea inflamației.
  • Sănătatea sistemului cardiovascular.
  • Menținerea tensiunii arteriale în limite normale.
  • Scăderea colesterolului.
  • Normalizarea nivelului de dopamină, serotonină și cortizol.

Potrivit studiilor, quercetina are proprietăți antihistaminice, prevenind eliberarea histaminei din unele celule imunitare. Un studiu efectuat de către Universitatea Zlin (Department of Food Analysis and Chemistry, Faculty of Technology), din Cehia, a arătat că quercetina poate contribui la menținerea echilibrului imunitar Th1 – Th2 și la prevenirea formării anticorpilor IgE. Astfel, quercetina reduce simptomele caracteristice reacțiilor alergice, declanșate de polen, păr de animale, produce chimice (urticarie, prurit, înroșirea pielii, strănut, nas înfundat, respirație dificilă). 

Quercetina reduce inflamația sistemică

Studiile au arătat că nivelurile ridicate de radicali liberi în organism favorizează apariția inflamației sistemice. Scăderea inflamației sistemice este unul dintre principiile de bază în medicina funcțională, inflamația sistemică fiind un factor favorizant al bolilor cronice (alergii, boli autoimune, boli cardiovasculare, renale, hepatice, chiar cancer). Quercetina este unul dintre cei mai puternici nutrienți antioxidanți existenți în natură. Administrate pe termen lung, suplimentele cu quercetină reduc nivelul radicalilor liberi și implicit inflamația.

Ingrediente/capsulă:

Quercetin dihidrat din muguri florali de salcâm japonez (Sophora japonica), 95% – 500 mg.

 

Capsulă vegetală: hipromeloză.

Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau alți aditivi chimici!

Mod de administrare : Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei sau conform recomandării specialistului.

 

 

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Respiratory protect
30cps SOLARAY

83.74 lei
Deodorant fantasia
50ml HERBAGEN

16.26 lei
Quercetin de la ZENYTH are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 59.26 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Quercetin 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ZENYTH ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.