Quinoa boabe 300gr RAWLI

Producator: RAWLI
Brand: RAWLI
Forma prezentare: solid, 300 gr
Pret magazine: 14.43 lei
Pret remediu.ro:
12.55 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Boabele de quinoa RAWLI pot fi o excelentă sursă de proteine și fibre, fiind de asemenea bogate în aminoacizi, fier și magneziu. Acestea pot fi gătite ca și orezul – dar mai rapid – și pot fi folosite drept garnitură sau chiar ca înlocuitor pentru carne în dietele vegane.

Estimativ, 100 de grame de quinoa boabe organice pot conține:

  • Calorii: 120 kcal

  • Carbohidrați: 21,3 grame

  • Proteine: 4,4 grame

  • Fibre: 2,8 grame

  • Grăsimi: 1,9 grame

  • Zahăr: 0,9 grame

Fără gluten

Dietele fără gluten sunt în general recomandate persoanelor diagnosticate cu boala celiac . De asemenea, boabele de quinoa sunt foarte ușor de digerat, drept pentru care acestea scad riscul dezvoltării unor reacții adverse.

Boabele de quinoa sunt bogate în vitamine și minerale

Persoanele care urmează o dietă vegană pot obține mai greu nutrienții esențiali precum potasiu, magneziu, zinc sau fier din dieta zilnică. Quinoa abundă în toate cele patru minerale, dar în special în magneziu și fier.

  • Fierul menține sănătoase celulele roșii din sânge și stă la baza formării hemoglobinei. Acesta transportă oxigenul de la o celulă la alta, furnizând oxigen mușchilor pentru a ajuta la contracție.

  • Fosforul joacă un rol important în modul prin care organismul procesează carbohidrații și zaharurile.

  • Magneziul poate preveni și chiar trata bolile cronice precum Alzheimer sau diabetul zaharat de tip 2.

  • Cuprul menține sănătatea oaselor, a vaselor de sânge și a sistemului imunitar și contribuie la absorbția fierului în organism.

  • Zincul joacă un rol extrem de important în reglarea modului prin care neuronii comunică între ei, influențând procesul de învățare.

Beneficii pentru sănătate

Quinoa este singura plantă alimentară care conține aminoacizi esențiali, oligoelemente, vitamine și în același timp nu conține absolut deloc gluten. Astfel, încă din civilizația antică oamenii au folosit boabele de quinoa pentru efectele benefice pe care acestea le au asupra organismului.

#1: Pot preveni osteoporoza

Datorită aportului crescut de magneziu și mangan din boabele de quinoa, acestea pot fi extrem de benefice pentru sănătatea oaselor, prevenind riscul de osteoporoză.

#2: Remediu natural împotriva mătreții

Quinoa conține foarte multe minerale importante pentru organism – fier, calciu, fosfor – care sigilează umiditatea la nivelul scalpului și ajută la prevenirea mătreții.

#3: Ajută la refacerea țesuturilor

Quinoa este bogată în lizină, un aminoacid care ajută în creșterea și în refacerea țesuturilor. Datorită faptului că organismul nu produce în mod natural lizina, includerea boabelor de quinoa în dieta zilnică este extrem de importantă încă de la vârste mici.

Cum se consuma

Fiind ușor de digerat, boabele de quinoa pot fi introduse chiar și în dieta bebelușilor de peste 8 luni. Prepararea este asemănătoare cu cea a orezului: boabele de quinoa se pot fierbe 15 – 20 de minute în apă clocotită, sau până când absorb toată apa.

Iată câteva idei de rețete care au la bază boabele de quinoa:

Quinoa ca și garnitură

Pilaful din Boabe de quinoa se poate consuma ca și garnitură, înlocuind orezul sau pastele.

Taco cu „carne” din quinoa

Quinoa este o alternativă excelentă a cărnii în dietele vegane. Puteți găti cu ușurință taco, înlocuind carnea tocată cu boabe de quinoa RAWLI aromatizate cu diverse condimente.

Supă de legume cu quinoa

Boabele de quinoa absorb relativ ușor lichidul din supa de legume, oferind acesteia o textură apropiată de cea a supelor-cremă.

De ce sa alegi produsele RAWLI

Motivele pentru care clienții noștri aleg cu încredere gama de produse RAWLI sunt, cu siguranță, multe și variate.

  • Calitate excepțională

Toate produsele RAWLI sunt 100% naturale, vegane, fără gluten și nemodificate genetic . Ingredientele utilizate în prepararea gamei RAWLI sunt selecționate atent și provin de la distribuitori și producători locali autorizați.

  • Încredere și experiență

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul medicinei naturiste și al produselor BIO, avem încredere că echipa noastră de profesioniști înțelege cerințele și nevoile clienților, oferindu-le acestora doar produse de cea mai înaltă calitate.

  • Varietate de produse

În prezent, gama RAWLI conține 25 de produse, iar compania noastră investește constant în dezvoltare și diversificare pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.

Așadar, fie că ați adoptat o dietă vegană, fie că doriți să vă îmbunătățiți stilul de viață, produsele perfect echilibrate din gama RAWLI pot fi alegerea perfectă pentru întreaga familie.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Quinoa boabe de la RAWLI are un gramaj de 300gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 12.55 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Cereale si leguminoase si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Quinoa boabe 300gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la RAWLI ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.