Rasnita sare himalaya grunj 200gr PIRIFAN

Producator: PIRIFAN
Brand: PIRIFAN
Forma prezentare: solid, 200 gr
Pret magazine: 12.5 lei
Pret remediu.ro:
10.87 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Ingrediente: sare de Himalaya

Istoric: Considerată cea mai pură sare existentă în întreaga lume, sarea de Himalaya este unul dintre cele mai sănătoase soiuri din lume, fiind extrasă manual, chiar din minele ce se găsesc la poalele munților Himalaya, nefiind tratată industrial.  Include această sare în alimentația ta și alege râșnița de sare de Himalaya, iar în scurt timp te vei bucura de efectele benefice pe care le are asupra ta, grație mineralelor pe care le conține.  Sarea de Himalaya a fost obținută în urma unui proces îndelungat, ce a durat peste 250 000 de ani, când sarea de mare cristalizată a fost acoperită de lavă. Fiind protejată de temperaturi scăzute şi multă gheaţă, caracteristici ale munţilor Himalaya, sarea astfel produsă are cea mai mai puritate, nefiind poluată.

Proprietăți: Fiind alcătuită din84 de minerale sarea de Himalaya poate înlocui cu ssuces sarea  obișnuită de bucătărie deoarece este deosebit de benefică pentru organism. Conține sodiu, zinc, potasiu, magneziu, boron, calciu, fluor, siliciu, fosfor, crom, mangan, fier, germaniu.

Beneficii: Dacă nu poți să renunți la consumul de sare, măcar fă-i un bine organismului tău și optează pentru sarea de Himalaya. Considerată o minune pentru sănătate, aceasta are proprietatea de a regla nivelul de apă din organism, încetinește procesul de îmbătrânire, previne crampele musculare și, în același timp, menține rezistența sistemului osos. Ba mai mult, sarea de Himalaya favorizează procesul de digestie.De asemenea, ajută la întărirea sistemului osos, îmbunătăţeşte gradul de detoxiere al organismului şi asigură un PH echlibrat la nivel intracelular.

Rețete:

Sarea de Himalaya poate fi utilizată ca atare,  în condimentarea mâncărurilor, dar și în cosmetică, fiind deosebit de eficientă pentru piele. Astfel, o poți utiliza în realizarea diferitelor măști de ten ori scrub pentru trup.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Sare roz de himalaya

Alte produse similare

Lampa din cristale… MONTE
Lampa din cristale…
MONTE
Sapun de sare MONTE
Sapun de sare
MONTE
Sare de baie 0-2mm MONTE
Sare de baie 0-2mm
MONTE
Sare de baie 0-2mm MONTE
Sare de baie 0-2mm
MONTE
Sare roz de himalaya,… SANO VITA
Sare roz de himalaya,…
SANO VITA
Sare de baie 2-5mm MONTE
Sare de baie 2-5mm
MONTE
Sare roz de himalaya,… SANO VITA
Sare roz de himalaya,…
SANO VITA
Sare de baie 3-5cm MONTE
Sare de baie 3-5cm
MONTE
Sare de baie 3-5mm MONTE
Sare de baie 3-5mm
MONTE

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Seminte de in
150gr SOLARIS

2.66 lei
Tableta amaruie fara zahar
25gr SLY NUTRITIA

1.55 lei
Drojdie de bere uscata
100gr SOLARIS

17.41 lei
Seminte de dovleac crude si decojite
300gr SOLARIS

17.23 lei
Sweet&safe, indulcitor natural din stevia
200tbl SLY NUTRITIA

11.32 lei
Rasnita sare himalaya grunj de la PIRIFAN are un gramaj de 200gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 10.87 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Sare, zahar si indulcitori si contine sare roz de himalaya. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Rasnita sare himalaya grunj 200gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PIRIFAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre sare roz de himalaya:

Nu am gasit vreun articol relevant.