Relaxirem noapte 30cps REMEDIA

Producator: REMEDIA
Brand: REMEDIA
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 33.3 lei
Pret remediu.ro:
28.96 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficii:
Recomandat pentru inducerea si mentinerea unui somn linistit, odihnitor si restabilirea ciclului normal veghe-somn.

Compozitie:
Extract din radacina de Valeriana (Valeriana officinalis) - 125 mg, extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus) - 70 mg, extract din partea aeriana de Mac-californian (Eschscholtzia californica) - 70 mg, extract din fructe de Curmal-chinezesc (Ziziphus jujuba) - 50 mg, extract de Passiflora / Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) -40 mg, extract din parti aeriene de Roinita (Melissa officinalis) - 25 mg, melatonina - 1 mg.

Mod de administrare: persoane peste 12 ani si adulti, 1-2 capsule, cu o ora inainte de culcare.

Efecte si caracteristici:
Valeriana (Valeriana officinalis) ajuta la redarea calmului si relaxarii necesare inaintea unui examen, pentru imbunatatirea calitatii si duratei somnului.
Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) induce o stare de somn odihnitor, de buna calitate, concomitent cu reducerea starilor de iritabilitate, tensiune psihica, stres.
Roinita (Melissa officinalis) este folosita pentru sustinerea sistemului nervos, pentru reducerea oboselii si extenuarii si mentinerea starii de calm si relaxare.
Macul-californian (Eschscholtzia californica) contine un alcaloid cu efect calmant, motiv pentru care se foloseste de secole atat pentru reducerea starilor de agitatie si neliniste, cat si pentru imbunatatirea calitatii somnului.
Curmalul-chinezesc (Ziziphus jujuba) sustine imunitatea, imbunatateste metabolismul, tonifica organismul, ajuta respiratia prin facilitarea expectoratiei.
Hameiul (Humulus lupulus) contine substante amare, rasini, taninuri etc., fiind folosit pentru prepararea berii dar si in medicina populara. Substantele bioactive din conurile plantei sustin sistemul nervos, fortifica si mineralizeza organismul, ajuta la mentinerea calitatii somnului si la atenuarea impulsurilor sexuale exacerbate.
Melatonina contribuie la atenuarea tulburarilor de somn (efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie) si la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Valeriana125.00mg
Hamei70.00mg
Mac californian70.00mg
Curmal rosu50.00mg
Floarea pasiunii40.00mg
Roinita25.00mg
Melatonina1.00mg

Alte produse similare

Relaxirem REMEDIA
Relaxirem
REMEDIA
Relaxirem forte… REMEDIA
Relaxirem forte…
REMEDIA
Somniferm + melatonina REMEDIA
Somniferm + melatonina
REMEDIA
Emocalm DACIA PLANT
Emocalm
DACIA PLANT
Emocalm forte DACIA PLANT
Emocalm forte
DACIA PLANT
Fitosenin DACIA PLANT
Fitosenin
DACIA PLANT
Tinctura de valeriana… DACIA PLANT
Tinctura de valeriana…
DACIA PLANT
Tinctura de valeriana DACIA PLANT
Tinctura de valeriana
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Evening primrose oil 500 mg
30cps SOLGAR

71.15 lei
Relaxirem noapte de la REMEDIA are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 28.96 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine valerianahamei, mac californian, curmal rosu, floarea pasiunii, roinita, melatonina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Relaxirem noapte 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.