Renocare (extract din frunze de urzica) 30cps VITACARE

Producator: VITACARE
Brand: VITACARE
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 32.52 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
30.24 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficii :

  •     benefica in indepartarea calculilor renali
  •     bun adjuvant in anumite afectiuni renale
  •     actiune benefica asupra pancreasului si inflamatiilor cailor urinare
  •     stimuleaza secretiile gastrice, intestinale, pancreatice
  •     activeaza circulatia sangelui cu eliberare de histamine

Compozitie :
    Extract din frunze de Urzica (Urtica dioica)…………………..... 350 mg/cps
    Excipienti :amidon din porumb, micron silicagel

ACTIUNE :
Extractul de URZICA, este recunoscut pentru proprietatile sale diuretice, antianemice, hemostatice, antialergice si antidiabetice. Poate fi un bun adjuvant in anumite afectiuni renale, urzica fiind benefica in indepartarea calculilor renali

INDICATII:
Urzica este o planta ce poate fi folosita cu succes ca remediu depurativ, avand o actiune benefica asupra pancreasului si inflamatiilor cailor urinare. Urzica stimuleaza secretiile gastrice, intestinale, pancreatice, stimuland pofta de mancare si vindecand insuficientele gastrointestinale. Are efecte binefacatoare in tratarea diabetului zaharat, hemoroizilor, nisipului de la rinichi, bronsitelor, hemoragiilor uterine, anemiei, cefaleei, reumatismului, gutei, diareei, obezitatii, tratarea alergiilor, asteniei. Urzica contine substante de natura proteica, avand un numar mare de amino-acizi, substante de natura glucidica, amine, steroli, ulei volatil, provitamina A, vitaminele B2, C si K, acid folic, saruri de calciu, fosfati. Datorita vitaminei K, Urzica are proprietati hemostatice, datorita mucilagiilor fluidifica secretiile bronsice iar datorita flavonoidelor are actiune diuretica. Urzica activeaza circulatia sangelui cu eliberare de histamine, elimina acidul uric, este astringenta si antiseptica, antimicrobiana si antidiareica, vitaminizeaza si scade zaharul din sange. Urzica mai contine si cantitati mari de bor si siliciu, doua minerale care ajuta la alinarea simptomelor artritei, bursitei si tendinitei. In acelasi timp, Urzica este si un diuretic natural. Ajuta organismul sa elimine acidul uric si bacteriile care cauzeaza infectii ale tractului urinar si pietre la rinichi. Actiunea diuretica a urzicilor poate fi utila si la diminuarea tensiunii arteriale si alinarea balonariilor anterioare menstruatiei.

ATENTIONARI SPECIALE :
Datorita actiunii diuretice, utilizarea prelungita a urzicilor poate duce la un dezechilibru electrolitic. Femeile care alapteaza nu trebuie sa consume Urzica, iar persoanele care le consuma regulat trebuie sa se asigure ca dieta lor contine suficient potasiu. Unele studii de laborator au demonstrat ca Urzica poate cauza contractarea uterului, asa ca si femeile insarcinate trebuie sa evite consumul acesteia. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :
1-3 capsule /zi, inainte de masa, timp de minim 3 luni

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Urzica350.00mg

Alte produse similare

Herboprostal  DACIA PLANT
Herboprostal
DACIA PLANT
Tinctura tonic… DACIA PLANT
Tinctura tonic…
DACIA PLANT
Ceai de urzica DACIA PLANT
Ceai de urzica
DACIA PLANT
Tinctura de urzica DACIA PLANT
Tinctura de urzica
DACIA PLANT
Ceai glicemonorm EXPERTI IN EXTRACTE
Ceai glicemonorm
EXPERTI IN EXTRACTE
Bettarax forte ROTTA NATURA
Bettarax forte
ROTTA NATURA
Ceai pentru articulatii… FARES
Ceai pentru articulatii…
FARES
Ceai pentru articulatii… FARES
Ceai pentru articulatii…
FARES
Ceai pentru prostata… FARES
Ceai pentru prostata…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

MSM
MSM
90cps SOLARAY

88.98 lei
Cat s claw
100cps NATURES WAY

73.92 lei
Inflanat curcumin95
60cps HERBAGETICA

55.75 lei
Renocare (extract din frunze de urzica) de la VITACARE are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.52 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine urzica. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Renocare (extract din frunze de urzica) 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITACARE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre urzica: