Rhodiola zen forte 60cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 79.31 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
74.55 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Rhodiola rosea, supranumită “rădăcină de aur”, este o plantă remarcabilă, ce conține compuși chimici care au efect: adapogen, antistres, antioxidant, antidepresiv și anti-oboseală. Un excelent tonic natural, Rhodiola sporește activitatea bioelectrică a creierului, îmbunătăţeşte memoria și sporește energia creierului.De asemenea, accelerează recuperarea după munca grea, reglează ciclul menstrual și stabilizează funcțiile endocrine.

Studiile efectuate de-a lungul anilor, au demonstrat că adaptarea la stres a organismelor tratate cu Rhodiola, se bazează pe nivelul crescut al unor neurotransmiţători ai creierului, cum ar fi: serotonină și dopamină.

Extractul standardizat în salidrozide 1% conține o serie de reactivi chimici care cresc capacitatea organismului de a se adapta la stresul metabolic (fluctuații de colesterol, glicemie, fluctuații ale tensiunii arteriale, scăderea imunității, disfuncții hormonale), precum și la stresul psihic (scăderea performanței muncii, tulburări de somn, apetit scăzut, iritabilitate, hipertensiune, dureri de cap și oboseală). De asemenea standardizarea cu 3% rozavine, conform cercetărilor științifice, duce la o ameliorare vizibilă a anxietății și stării de nervozitate asociate cu prezența stresului și a tulburărilor sistemului nervos.

 
În afecțiunile de tulburări hormonale, întâlnite atât la bărbați cât și la femei, Rhodiola Rosea modulează axa hipotalamus, glandele suprarenale și tiroida, prin reglarea nivelului hormonului CTR (cotricotropina), hormonului ACTH (adrenocorticotropină), beta-endorfinelor, catecolaminelor (adrenalină și noradrenalină), al corticosteroizilor (aldosteron, cortizon, DHEA-dehidroepiandrosteron, androgen, progesteron și estrogen). Astfel, s-a dovedit prin studiile efectuate, sporirea fertilității, chiar și pentru cei care au mai încercat tratamente medicamentoase standard înainte.

Adjuvant în : 

combaterea stresului şi a depresiei
îmbunătăţirea memoriei
sporirea energiei creierului
susţine adaptarea la stresul psihic şi metabolic
reglarea ciclului menstrual
stabilizarea funcţiei endocrine


 Contribuie la:

reducerea stresului metabolic şi psihic
combaterea anxietăţii şi a stării de nervozitate
reducerea oboselii
creşterea memoriei
reglarea ciclului menstrual
stabilizarea funcţiei endocrine

 
Vitamina C
Cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, este unul dintre cei mai siguri și mai eficienți nutrienți. Printre beneficiile sale se numără protejarea organismului împotriva deficiențelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi și chiar împotriva îmbătrânirii pielii. Cantitățile mărite de vitamina C ajută considerabil de mult în situațiile de stres accentuat, când consumul de noradrenalină şi adrenalină este mult mărit. Vitamina C este implicată de asemenea şi în sinteza serotoninei, o substanță responsabilă cu stările de calm, de curaj şi de relaxare, precum şi de apariţia stării de somn.

Vitamina C intervine eficient ca un factor de combatere a oboselii, în special a oboselii cronice. Datorită prezenței Vitaminei C în rețeta produsului Rhodiola Rosea, acesta are capacitatea de a crește puterea de absorbție în corp a tuturor ingredientelor.

 
Administrare:1 capsula pe zi

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Rhodiola

Alte produse similare

Venus zen forte… HERBAGETICA
Venus zen forte…
HERBAGETICA
Rhodiola zen forte HERBAGETICA
Rhodiola zen forte
HERBAGETICA
Ceai antistres FARES
Ceai antistres
FARES
Confort emotional… FARES
Confort emotional…
FARES
Adrenal vitality KAL
Adrenal vitality
KAL
Rhodiola PRO NATURA
Rhodiola
PRO NATURA
Adaptonic ALEVIA
Adaptonic
ALEVIA
Incitante ALEVIA
Incitante
ALEVIA
Rhodiola ALEVIA
Rhodiola
ALEVIA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Phyto iodura de k & alge marine
60cps PRO NATURA

29.99 lei
Fond de ten crema m128
30ml FAVISAN

20.40 lei
Rhodiola zen forte de la HERBAGETICA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 79.31 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Stress si somn si contine rhodiola. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Rhodiola zen forte 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre rhodiola:

Nu am gasit vreun articol relevant.