Roboflex 30cps GOOD DAYS THERAPY

Producator: GOOD DAYS THERAPY
Brand: GOOD DAYS THERAPY
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 62.74 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
57.72 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

RoboFlex™ este un supliment alimentar, conceput in Canada, care se adreseaza,  in special,  mentinerii confortului coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala s.a.) si al spatelui, si, in general, a sanatatii sistemelor osteomuscular si nervos. Se stie ca in cazul coloanei vertebrale si al spatelui exista o mai mare varietate de factori (de natura nervoasa, musculara, articulara, inflamatorie etc ), care contribuie la aparitia disconfortului la acest nivel, decat in cazul celorlalte articulatii (genunchi, sold etc.) si, din aceasta cauza, un numar semnificativ de suplimente alimentare adresate problemelor articulare nu au un efect scontat la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui. Tocmai din acesta cauza, in Canada exista o delimitare a suplimentelor alimentare axate diferit pe coloana vertebrala si spate, respectiv, pe celelalte articulatii.

Tocmai pentru a veni in ajutor celor care intampina disconfort la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui, si, in general,  la nivelul aparatului osteomuscular si nervos, specialistii din Canada au conceput formula patentata unica IBUcell™, substanta activa din RoboFlex™. Acizii alfa si izo-alfa din IBUcell™, constituientii bioactivi de baza, ajuta, in primul rand,  la o ameliorare prompta (in aproximativ 30-120 minute5,8) a disconfortului coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala s.a.) si al spatelui, si, de asemenea, la nivelul celorlalte articulatii, actionand  pe trei directii:
-Ajuta la protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii si de disconfort articular.
-Ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, care pot contribui la aparitia stresului oxidativ la nivel articular.
-Ajuta la normalizarea densitatii minerale osoase, mai ales in cazul femeilor aflate la menopauza.e
In urma studiilor clinice4-5 realizate, cercetatorii au concluzionat ca  acizii alfa si izo-alfa, constituientii de baza ai formulei patentate IBUcell™,  au proprietati  asemanatoare ibuprofenului prin reducerea actiunii unor agenti care, in unele cazuri, pot crea stari inflamatorii, pe un interval de pana la 9 ore, fara a avea  efecte adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal.
Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si la mentinerea sistemului osos (mentiuni validate de EFSA prin Regulamentul 432/2012).
Pentru o eficacitate sporita asupra sanatatii si confortului coloanei vertebrale, al spatelui si al celorlalte articulatii, ca si pentru obtinerea unui efect consolidat pe o durata mai lunga de timp, este recomandat ca suplimentul alimentar  RoboFlex™ sa fie luat in asociere cu preparatele naturale  Celadrin™ Extract Forte si/sau Celadrin™ Unguent.

Actiuni: Se recomanda administrarea suplimentului alimentar RoboFlex™ in urmatoarele cazuri, ca adjuvant :
-pentru sprijinirea sanatatii coloanei vertebrale si a spatelui, a articulatiilor si  muschilor;
-pentru normalizarea activitatii nervoase;
-in cazuri de disconfort al coloanei vertebrale (la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala s.a.)  si al spatelui, in special, ca si la nivelul articulatiilor si al muschilor, in general;
-in cazul intepenirii sau rigidizarii coloanei vertebrale si a spatelui;
-in cazul dificultatilor la mers;
-pentru efectul antioxidant;
-pentru normalizarea densitatii minerale osoase, mai ales la femei aflate la menopauza;
-persoanelor sanatoase, persoanelor cu nevoie ridicata de absorbtie a magneziului pentru sustinerea unei activitati normale a muschilor si nervilor.

Ingrediente: IBUcell™ (Perluxan™/extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus), standardizat la minim 30% acizi  alfa si izo-alfa, oxid de magneziu si Qmatrix® ACTIValoe®, extract de Aloe vera standardizat la minim 10% polizaharide), capsula (gelatina, dioxid de titan), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

Ingrediente active(4 capsule)
IBUcell™ 2820 mg
Perluxan™/extract din conuri de hamei 2000 mg, din care: Acizi alfa si izo-alfa 600 mg
Oxid de magneziu 780 mg, din care: Magneziu 376 mg
Qmatrix® ACTIValoe® 40 mg, din care: Polizaharide  4 mg

Mod de utilizare: In cazul unui disconfort usor sau mediu, se iau 1-2 capsule pe zi in timpul mesei (doza optima este de 2 capsule pe zi, dimineata si seara, in timpul meselor). In cazuri deosebite sau acute, se iau 3-4 capsule pe zi, cate o capsula la fiecare 6-8 ore, in timpul meselor.

Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu intoleranta individuala la oricare dintre componentele preparatului. Acest supliment alimentar nu prezinta reactii adverse, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic, cardiovascular, circulator, renal, nu provoaca somnolenta, moleseala sau dependenta. Nu contine substante hipnotice sau fitoestrogeni.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Hamei705.00mg
Acizi150.00mg
Magneziu94.00mg
Aloe Vera10.00mg

Alte produse similare

Hypnox duomax GOOD DAYS THERAPY
Hypnox duomax
GOOD DAYS THERAPY
Hypnox duomax GOOD DAYS THERAPY
Hypnox duomax
GOOD DAYS THERAPY
Ceai somnofort SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai somnofort
SPECIALISTII PLANTELOR
Emocalm cu melatonina… EXPERTI IN EXTRACTE
Emocalm cu melatonina…
EXPERTI IN EXTRACTE
Ceai renolit STEAUA DIVINA
Ceai renolit
STEAUA DIVINA
Tinctura meridian… STEAUA DIVINA
Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA
Ceai Ginosept g70 FARES
Ceai Ginosept g70
FARES
Ceai Ginosept g83 FARES
Ceai Ginosept g83
FARES
Passival ROTTA NATURA
Passival
ROTTA NATURA

Parerile clientilor

Deocamdata este in testare fiind un produs mai nou.
scrisa de sihastru_d / 15.12.2015 17:59

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

84.46 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Roboflex de la GOOD DAYS THERAPY are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 62.74 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine hameiacizi, magneziu, aloe vera, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Roboflex 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GOOD DAYS THERAPY ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre hamei:

Nu am gasit vreun articol relevant.